NAŠA PEVAČICA ZAVRŠILA NA LEČENJU OD ALKOHOLIZMA: Jedva izvukla živu glavu iz KANDŽI poroka, a onda joj saopštili NOVE DIJAGNOZE!

Autor:

Zabava

07.06.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije znala za meru, uvek bi se olešila od alkohola!

NAŠA PEVAČICA ZAVRŠILA NA LEČENJU OD ALKOHOLIZMA: Jedva izvukla živu glavu iz KANDŽI poroka, a onda joj saopštili NOVE DIJAGNOZE!

Foto: printscreen rtv pink

Nadežda Biljić

Pevačica i bišva učesnica rijalitija "Zadruga", Nadežda Biljić, javno je progovorila o svom dvanaestomesečnom lečenju od alkoholizma. Naime, Biljićeva je istakla da je shvatila da ima problem i odlučila da se trajno odrekne alkohola, s obzirom na to da nije umela da pronađe meru u konzumiranju alkoholnih pića.

Naime, kako je svojevremeno priznala, popularna pevačica je sa porodicom prošla kroz psihoterapiju koja joj je pomogla da otkrije da je, pored problema sa alkoholom, imala i izraženu anksioznost i strahove.

- Pre pevanja sam se bavila odbojkom, ali me sport nije preterano interesovao. Više mi je prijala kafana nego teren. Ja ne umem da pijem i jednostavno nisam znala za meru. Nikada nisam bila pijana, ali kada sednem i počnem, uvek bih "prepila"... Podršku sam imala od porodice i zajedno smo išli na psihoterapiju dobrih godinu dana - objasnila je Nadežda jednom prilikom za Informer, te nastavila svoju priču:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Nadežda Biljić se lečila od alkoholizma

- Ispostavilo se da nije bio problem samo u alkoholu, već da sam ja vrlo anksiozna i plašljiva, iako ponekad delujem sasvim drugačije. Žestoko piće je sada iza mene i već pet godina nisam popila nijednu kap alkohola.

Inače, nakon brojnih skandala, Nadežda je istakla da je njen odnos sa suprugom Tomom Panićem sada u redu, te da su njihova zajednička iskustva ih ojačala i pomogla da sazru zajedno, kao i da njihov naslednik Longo već pokazuje interesovanje za muziku.

Republika

Foto: Instagram.com

Nadežda Biljić i Toma Panić sa sinom Longom

- Mladost. Sve nas je to samo ojačalo, mi smo sazreli jedno uz drugo. Nemamo problema. Longo samo nešto igra, peva, brblja. Ima svoje pesmice. Tv je po ceo dan uključen. Izgleda da je muzikalan na majku. Možda i nije, možda samo voli muziku kao tata. Sluša moje pesme - istakla je Biljićeva, preneo je Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jovndeka

09.06.2024 23:22

Kao njen sapatnik, savetovao bih je, da nastavi produženo lečenje, članstvom u nekom klubu lečenih alkoholičara.