POTVRĐENA JOŠ JEDNA TRUDNOĆA! Zadrugarka pokazala pozitivan test, reakcija budućeg oca POTPUNO IZOSTALA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka je podelila srećne vesti.

POTVRĐENA JOŠ JEDNA TRUDNOĆA! Zadrugarka pokazala pozitivan test, reakcija budućeg oca POTPUNO IZOSTALA!

Foto: Shutterstock

Nekadašnja učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" i atraktivna starleta Deniz Dejm, nedavno se oglasila na drušvenoj mreži Instagram i šokirala javnost jezivom porukom da je dotakla "dno dna", kao i da se predozirala lekom bromazepam mešanjem sa alkoholnim pićem. Na kraju je dodala da se zbog svog mentalnog stanja povlači iz sveta medija, te se oprostila od fanova i izvinila svima koje je povredila.

Međutim, Dejmova se sada oglasila preko svog zvaničnog Instagram profila, te poručila svojim pratiocima da ne brinu, kao i da je živa i da se oseća dobro. Ona je ovom prilikom pokazala i da je znatno promenila svoj fizički izgled.

Iako se povukla u medijsku ilegalu, na Instagramu je poprilično aktivna, a sada je sa svojim pratiocima podelila snećne vesti. Naime, kako pokazuju testovi, Deniz Dejm je u drugom stanju:

- Još jedan test pozitivan - saopštila je Deniz Dejm i pokazala test.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Deniz Dejm

Podsećamo, Aneli Ahmić je u ponedeljak u Eliti uradila test i saopštila gledaocima, kao i ukućanima, da je trudna i da će roditi dete Marku Janjuševiću Janjušu, sa kojim je u vezi. Osim nje, u rijalitiju je trudna i Milica Veličković, koja očekuje dete sa Borislavom Terzićem Terzom, a za dva dana u Elitu stiže još jedan test, što je potvrdio i voditelj Milan Milošević, te publika s nestrpljenjem očekuje da sazna rezultate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
hehe

08.06.2024 16:34

a milica i bora napravili dete i svako na svoju stranu vise su bili zajedno dok nisu luda kuca

Leon

08.06.2024 18:32

Sodoma i Gomora!!!!