STEFAN KARIĆ SE OPROSTIO POTRESNIM REČIMA OD ZOKIJA ŠUMADINCA: Objavio fotografiju koja tera suze na oči!

Autor:

Zabava

07.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić se oprostio potresnim rečima od Zokija Šumadinca.

STEFAN KARIĆ SE OPROSTIO POTRESNIM REČIMA OD ZOKIJA ŠUMADINCA: Objavio fotografiju koja tera suze na oči!

Foto: RTV Pink, pixabay.com, printscreen/pink

Vest o iznenadnoj smrti Zokija Šumadinca, poznatog pevača i bivšeg učesnika rijaliti programa, šokirala je javnost. U 49. godini života, Zoki je preminuo u snu, ostavivši iza sebe porodicu, prijatelje i brojne obožavaoce. Rođen u Austriji, ali sa životnom bazom u Gornjem Milanovcu, Zoki je ostavio trag ne samo kroz muziku, već i kroz svoje interesovanje za astrologiju.

 

Zoki Šumadinac je bio poznat po svom učešću u rijaliti programima, ali i po muzičkom talentu. Mnogi su ga zavoleli zbog njegove harizme i autentičnog stila. Njegova muzika je ostavila veliki utisak na njegove fanove, a njegovo pojavljivanje u rijaliti programima dodatno ga je približilo publici.

Stefan Karić se tim povodom oglasio na Instagram profilu i oprostio se od Zokija Šumadinca. Naime, njih dvojica su proveli vreme zajedno u rijalitiju ,,Zadruga" gde su se dosta zbližili kao prijatelji, te se Karić oprostio od njega. 

- Zoki, počivaj u miru brate! Bilo je lepo družiti se s tobom! - napisao je Stefan Karić na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Stefan Karić se oprostio od Zokija Šumadinca

Zoki Šumadinac postao je poznat široj javnosti zahvaljujući svojoj pesmi "Autotjun", koja je munjevitom brzinom osvojila brojne slušaoce i postala viralni hit. Njegova muzika i scenski nastupi obeležili su njegovu karijeru, ostavljajući neizbrisiv pečat na domaćoj muzičkoj sceni.

Pored muzičke karijere i učešća u rijaliti programima, Zoki Šumadinac je bio posvećen porodičnom životu. Iza sebe je ostavio jedan brak i sina, a i pored privatnih turbulencija, održavao je korektne odnose sa bivšom suprugom. Njegova smrt ostavila je prazninu u srcima mnogih koji su ga poznavali i voleli.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading