PEVAČICA PROGOVORILA O ZOKIJEVOJ SMRTI: Slomljena od bola, otkrila sve o POSLEDNJEM RAZGOVORU sa njim!

Autor:

Zabava

07.06.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za portal Republika se oglasila pevačica Mimi Cara, koja je progovorila o smrti Zokija Šumadinca.

PEVAČICA PROGOVORILA O ZOKIJEVOJ SMRTI: Slomljena od bola, otkrila sve o POSLEDNJEM RAZGOVORU sa njim!

Foto: Republika.rs, Printscreen/Instagram

Vest o iznenadnoj smrti Zokija Šumadinca, poznatog pevača i bivšeg učesnika rijaliti programa, šokirala je javnost. U 49. godini života, Zoki je preminuo u snu, ostavivši iza sebe porodicu, prijatelje i brojne obožavaoce. Rođen u Austriji, ali sa životnom bazom u Gornjem Milanovcu, Zoki je ostavio trag ne samo kroz muziku, već i kroz svoje interesovanje za astrologiju.

Foto: RTV Pink

Zoki Šumadinac

 

Nakon ove tragične vesti, za portal Republika se oglasila i pevačica, kao i dugogodišnja prijateljica Mimi Cara, koja je ostala zatečena kada su joj javili da je Zoki iznenada preminuo. Ona nam je otkrila da se sa njim udaljila, nakon veliki privatnih problema, ali da se seća čak i letovanja u Egiptu sa njim, te da je i tad Zoki imao velike probleme sa srcem, te je istakla da je imao ugrađen i bajpas. 

- Ja sam čula za tužnu vest da je umro u snu! Mi smo se udaljili, ja sam bila jako bolesna, operisala sam kičmu, imala sam privatne probleme sa nekim ljudima oko suda, oko svega, malo sam se sa estrade udaljila, pa radim novi projekat, veliki povratak i mislila sam baš sa Zokijem Šumadincem uradim duet... Ali nažalost ga je smrt pretekla. Ja sam sad čula za tu vest, sad su mi javili njegovi da je preminuo u snu. Imao je bajpas ugrađen, kad smo sarađivali, išli smo zajedno na more, imao je srčanih problema i tamo na moru, baš je bio problematičan... - ispričala je Mimi Cara za Republiku, vidno utučena zbog Zokijeve smrti.

Inače, Mimi i Zoki su postali preko noći megapopularni kada su objavili pesmu ,,Magija", koja je postala planetarni hit.

Foto: Instagram.com

Mimi Cara Instagram

 

- Imao sam problemom sa srcem i to nismo ni znali do moje prve kliničke smrti sa mojih 19 godina. Bio sam kući i bile su litije Svete Trojice i sva tri puta sam odlazio na sveti dan - pričao je on.

- Prvi put je bilo kratko, oko 10 minuta i povratila me je neka vrsta duše. Treći put sam video svoga oca i nisam hteo da napustim taj svet. Meni je sestra veoma mala umrla, bebica, i dok smo ja i moj otac bili gore, neko me je uhvatio za majjicu i tu je bila jedna lepa devojčica od sedam godina obučena u belo. Ona je bila mala, ali ovde ne postoje bebe - ispričao je Zoran.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading