POSLEDNJA FOTKA ZOKIJA ŠUMADINCA KRIJE JEZIV DETALJ: Kao da je PREDOSETIO sopstvenu smrt!

Autor:

Zabava

07.06.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja objava Zokija Šumadinca otkriva bitan detalj.

POSLEDNJA FOTKA ZOKIJA ŠUMADINCA KRIJE JEZIV DETALJ: Kao da je PREDOSETIO sopstvenu smrt!

Foto: Youtube.com/sezam produkcija

Zokija Šumadinca, poznatog po svom učešću u rijaliti programu "Zadruga", obeležila je borba sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Sa samo 49 godina, Zoki je iznenada preminuo usled srčanih komplikacija, ostavljajući svoje fanove u šoku. Iako je bio veoma aktivan na društvenim mrežama, malo ko je znao da je Zoki dugo patio od srčanih problema.

Zoki je na Instagramu objavio fotografiju sa mora, a pored je ostavio i emotikon srca, pa su mnogi povezali kao da je predosetio da će doći do ove tragedije. 

Foto: Instagram.com

Zoki Šumadinac poslednja objava

 


Zoran, kako mu je bilo pravo ime, je otkrio da je imao tri kliničke smrti, od kojih je prva nastupila kada je imao samo 19 godina. "Bio sam kući i bile su litije Svete Trojice i sva tri puta sam odlazio na sveti dan", otkrio je Zoki. "Prvi put je bilo kratko, oko 10 minuta i povratila me je neka vrsta duše. Treći put sam video svoga oca i nisam hteo da napustim taj svet."

Zoki je govorio o svojim iskustvima tokom kliničkih smrti, ističući da je dobio posebne moći i da je postao pozitivniji i dobronamerniji. Takođe je podelio emotivnu priču o susretu sa misterioznom devojčicom tokom jednog od tih iskustava, naglašavajući da je ta interakcija promenila njegov pogled na život.

Foto: RTV Pink

Zoki Šumadinac preminuo

 


Iako se Zoki borio sa zdravstvenim problemima, to ga nije sprečilo da se oproba u rijaliti programu "Zadruga". Međutim, njegovo loše zdravstveno stanje je često bilo uzrok brige za produkciju, jer mu je nekoliko puta pozlilo pred kamerama.

Zoki Šumadinac je ostavio dubok trag u srcima svojih fanova, a njegova životna priča ostaje inspiracija za borbu i pozitivan stav uprkos teškoćama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading