POZNATO VREME I MESTO SAHRANE ZOKIJA ŠUMADINCA!

Autor:

Zabava

07.06.2024

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno gde će se sahraniti Zoki Šumadinac.

Srčane komplikacije su dovele do tragičnog kraja života Zokija Šumadinca, koji će biti ispraćen na večni počinak ovog vikenda u Gornjem Milanovcu, piše Alo. Rođen u Austriji 08. 08. 1975. godine, Zoki je živeo i stvarao u ovom srpskom gradu. Pored pevanja, bavio se i pseudonaučnim disciplinama kao što su ezoterija i astrologija, što ga je činilo zanimljivom ličnošću među svojim pristalicama.

Jedna od najzanimljivijih činjenica o Zokiju Šumadincu jeste tvrdnja da je doživeo tri kliničke smrti, nakon čega je tvrdio da se sve promenilo u njegovom organizmu, te da je dobio posebne moći. Ova neobična tvrdnja privukla je pažnju javnosti i dodatno obojila njegovu ličnost kao ezoteričara.

Foto: Republika.rs

Zoki Šumadinac preminuo

 


Pored svojih umetničkih i ezoteričarskih aktivnosti, Zoki je bio poznat po svojoj pozitivnoj i dobronamernoj prirodi. Iza sebe je imao jedan brak tokom kog je dobio sina, a ostao je u korektnim odnosima sa bivšom suprugom. Njegova ličnost i način života ostavili su trag među ljudima koji su ga poznavali.

Zoki Šumadinac će biti sahranjen ovog vikenda u Gornjem Milanovcu, gde će se prijatelji, porodica i poštovaoci oprostiti od ovog neobičnog umetnika i ezoteričara.

Foto: Privatna arhiva

Zoki Šumadinac preminuo

 

Javnost je upoznala Zokija kroz njegovu numeru "Autotjun", koja je za vrlo kratko vreme postala viralni hit sa milionskim pregledima. Nakon toga, Šumadinac je postao učesnik rijalitija "Zadruga 3", a potom i "Zadruga 5". Iako se nije dugo zadržao u rijaliti kući, njegovo učešće privuklo je pažnju medija i publike.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading