OTKRIVEN PRAVI RAZLOG SMRTI ZOKIJA ŠUMADINCA: Saopštene TRAGIČNE VESTI porodici!

Autor:

Zabava

07.06.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoki Šumadinac iznenada izgubio život!

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG SMRTI ZOKIJA ŠUMADINCA: Saopštene TRAGIČNE VESTI porodici!

Foto: Republika.rs

Zoki Šumadinac, popularni pevač i ezoteričar, rođen je 8. avgusta 1975. u Austriji, da bi kasnije živeo u Gornjem Milanovcu. Pored muzičke karijere, Zoki se bavio i pseudonaučnim disciplinama poput ezoterije i astrologije, te je stekao reputaciju nekog ko je istraživao i praktikovao alternativne oblasti znanja i duhovnosti.

Javnost je upoznala Zokija kroz njegovu numeru "Autotjun", koja je za vrlo kratko vreme postala viralni hit, s milionskim pregledima. Nakon toga Šumadinac je postao učesnik rijalitija "Zadruga 3", a potom i "Zadruge 5". Iako se nije dugo zadržao u rijaliti-kući, njegovo učešće privuklo je pažnju medija i publike.

Foto: printscreen/RTVPink

Zoki Šumadinac

 


Zoki Šumadinac je imao problema sa srcem, a već je preživeo i infarkt. Tokom jednog od učešća u rijalitiju "Zadruga" Zokiju je pozlilo, što je izazvalo zabrinutost kod zadrugara i gledalaca. Nakon što se počeo tresti i hvatati za glavu, napustio je rijaliti da bi mu bila pružena medicinska pomoć.

Zoki je tvrdio da je nakon tri kliničke smrti dobio posebne moći i da se njegov život značajno promenio. O sebi je govorio kao o pozitivnoj i dobronamernoj osobi, ističući da je iza sebe imao jedan brak, iz kog je dobio sina, te da je i nakon razvoda održavao korektne odnose s bivšom suprugom.

Foto: Privatna arhiva

Zoki Šumadinac u "Zadruzi"

 


Zoki Šumadinac preminuo je od posledica srčanih komplikacija, ostavljajući iza sebe muzičko, ali i duhovno nasleđe, koje će ostati zapamćeno među njegovim obožavaocima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading