SAMA S TEŠKIM KOFEROM U RUKAMA: Poznata glumica uhvaćena u OVOM izdanju nakon RAZVODA do kolege!

Autor:

Zabava

14.10.2024

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Ristovski viđena je na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

SAMA S TEŠKIM KOFEROM U RUKAMA: Poznata glumica uhvaćena u OVOM izdanju nakon RAZVODA do kolege!

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Glumica Danica Ristovski se nakon razvoda od kolege Lazara Ristovskog povukla iz javnosti i nastavila da vodi nešto povučenijij način života. Iako je možemo videti u pojedinim televizijskim formatima, kao i u pozorištu, ovog puta glumicu smo sreli i na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

Naime, Danica je sama vukla težak kofer i torbe, ali sudeći po osmehu na njenom licu to joj nije palo teško. Ubrzo je izvadila mobilni telefon i vidno raspoložena razgovarala s osobom s druge strane žice.

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

 

Iako smo navikli da je uvek vidimo stilizovanu, ovog puta Danica Ristovski je bila u opuštenijem izdanju, te je na sebi umesto svečane haljine imala farmerke i patike, dok je lice prekrila naočarima za sunce.

Glumački par Danica i Lazar Ristovski stavili su tačku na brak pre dve godine, nakon čega je u javnosti kao bomba odjeknula da je popularni umetnik ušao u vezu sa 39 godina mlađom Anicom Lazić.

Republika

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial, Ata images

 

Danica vreme provodi sa kolegama, a leto za nama provela je, između ostalog, po filmskim festivalima širom Srbije. Kako su ranije pisali mediji, Danica i Lazar su ostali u korektnim odnosnima, a i nakon razvoda sarađivali su u seriji "Tunel" koju je režirao njihov zajednički sin Petar Ristovski.

S druge strane, o ljubavi Lazara Ristovskog i Anice Lazić svakodnevno se piše u domaćim medijima, a njihova veza dospela je čak i do stranih medija, poput britanskofg tabloida The Sun.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading