DANICA BLISTA NAKON RAZVODA! Dok Lazar Ristovski uzdiše za 39 godina mlađom, NJEGOVA BIVŠA ŽENA PLENI CRVENIM TEPIHOM!

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

13.09.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kročila u novu životnu etapu!

DANICA BLISTA NAKON RAZVODA! Dok Lazar Ristovski uzdiše za 39 godina mlađom, NJEGOVA BIVŠA ŽENA PLENI CRVENIM TEPIHOM!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Republika

Teatar Odeon, najnoviji kulturni projekat Željka Mitrovića, vlasnika Pink Medija Grupe, doživeo je svoje svečano otvaranje večeras uz premijeru autorske predstave „Lu“. Ovaj digitalni teatar, specijalizovan za mjuzikle, predstavlja značajnu inovaciju u kulturnoj sceni Beograda, nudeći jedinstvenu formu zabave koja kombinuje savremenu tehnologiju s klasičnim pozorišnim elementima.

Premijera mjuzikla "Lu" rasprodata je još pre mesec dana, a večerašnji događaj bio je prilika da se crvenim tepihom, dostojnim svetskih teatara, prošetaju brojne značajne ličnosti iz javnog i političkog života Srbije. Među prisutnima su se našli direktori pozorišta iz Beograda i drugih gradova Srbije, direktori uglednih medijskih kuća, kao i brojne poznate ličnosti i visoke zvanice. Svi prisutni imali su priliku da uživaju u fascinantnoj priči o Luciferu, izvanrednoj glumi, spektakularnim koreografijama i dosad neviđenim tehničkim inovacijama koje Teatar Odeon čine jedinstvenim u svetu pozorišta. Publika je takođe imala priliku da uživa u hitovima domaće rok muzike, uključujući pesme Olivera Mandića, bendova kao što su EKV i Idoli, muzici Neleta Karajlića, te velikim hitovima Tijane Dapčević i grupe Negativ. Premijera „Lu“ pruža četiri različita iskustva – pozorišnu predstavu, bioskopsku projekciju, rok koncert i magični šou.

Ekipa portala Republika stigla je na mesto događaja i zatekla brojne istaknute ličnosti sa srpske estrade. Prvi su na crvenom tepihu viđeni Marko Đedović i Nada Macura, dok je prisustvo Olivera Mandića sa porodicom predstavljalo posebno iznenađenje. Nakon njih, crvenim tepihom su prošli čelnici ružičaste televizije, Željko i Milica Mitrović u pratnji svojih majki, kao i Sanja Marinković, koja je preuzela ulogu PR-a ovog novog kulturnog centra. Usledili su Đani Manili, Ljiljana Smajlović, Zoran Đorđević sa sinom, Branislav Lečić, Danica Ristovski, Aleksandar Antić, Miljana Popović, Milica i Marko Kon, Jelena Trivan, Nedeljko Bajić sa suprugom, Suzana Mančić, Milica Kemez, Branka Kockica, dok su posebnu pažnju privukli voditeljka Jovana Jeremić i njen partner Dragan Stanković.

 

 

Posebnu pažnju na crvenom tepihu imala je Danica Ristovski, koja je blistala u bordo kaputu i crnom kompletu sastavljenom od asimetrične suknje i bluze. Njen stajling bio je ukusno dopunjen čizmama na stabilnu štiklu i belim biserima u obliku kragne. Danica, koja je pre godinu dana završila svoj brak sa glumcem Lazarom Ristovskim nakon 40 godina zajedničkog života, sada se aktivno pojavljuje na društvenim mrežama, ali i u javnosti.

Foto: ST/Dragan Kadić

Danica Ristovski

Lazar je nakon razvoda započeo romansu sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, te sada redovno deli zajedničke fotografije na mrežama. Danica, s druge strane, svojim prisustvom na prestižnom događaju pokazuje da blista nakon razvoda. Snimci i fotografije koje su novinari portala Republika zabeležili na prestižnom otvaranju pružaju uvid u njen savršen izgled i samopouzdanje, a komplimenti na samom događaju nisu prestajali da se nižu.

Foto: ATA Images/Antonio Anhel

Lazar i Anica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading