DANICA RISTOVSKI U PROVODU SA ZGODNIM MANEKENOM! Glumica uhvaćena u Vrnjačkoj Banji!

Autor:

Zabava

15.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica se pojavila na otvaranju Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji.

DANICA RISTOVSKI U PROVODU SA ZGODNIM MANEKENOM! Glumica uhvaćena u Vrnjačkoj Banji!

Foto: ST/Dragan Kadić

Danica Ristovski

Glumica Danica Ristovski i biša supruga Lazara Ristovskog nakon razvoda, čini se, živi punim plućima. Dok njen bivši suprug uživa u ljubavi s 39 godina mlađom Anicom Lazić, Danica se u društvu zgodnog mladića provodi u Vrnjačkoj Banji.

Ona se pojavila na ceremoniji otvaranja Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, koji je okupio poznata glumačka imena i sa prijateljima uživala u festivalskoj atmosferi, a fotografiju iz provoda objavila je glumica Milica Miša na svom Instagram profilu. Društvo su joj pravili još i scenarista Žarko Jokanović, ali i atraktivni glumac i maneken Miloš Mićović sa kojim je Danica sarađivala na snimanju serije "Zakopane tajne".

Foto: Foto printskrin/instagram.com/milicamilsaisakovic

 

Miloš u sapunici Žarka Jokanovića igra ulogu Relje Stokuće, zgodnog baštovana zaposlenog u vili porodice Doder. Svoje prijateljstvo sa seta meneken i glumica preneli su i u stvaran život, pa su tako zajedno ispratili ovaj veliki filmski događaj.

Podsetimo, u februaru 2022. godine kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da se glumački par Lazar i Danica razvode nakon 42 godine braka, a glumica se ovim povodom nije javno oglašavala, dok je njen bivši suprug u intervjuu istakao da je to za njega bolna tema. Ristovski je nedavno potvrdio da je u vezi sa Anicom Lazić, ali je istakao da razvod nema nikave veze sa njegovim razvodom od Danice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milos Micovic (@mr.micovic)

 

Iako se među njima ljubav ugasila par je nastavio da poslovno sarađuje na glumačkim projektima, pa su tako oboje bili deo serije "Tunel".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading