"MOŽE UNUKA DA MU BUDE, TREBA DA GA JE SRAMOTA" Danica Ristovski besna na bivšeg muža, ne može da PRIHVATI njegovu vezu sa MLAĐOM!

Autor: P. R.

Zabava

17.10.2023

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Ristovski ne može da se pomiri sa činjenicom da je njen bivši suprug smuvao četiri decenije mlađu koleginicu, spomenula i decu!

"MOŽE UNUKA DA MU BUDE, TREBA DA GA JE SRAMOTA" Danica Ristovski besna na bivšeg muža, ne može da PRIHVATI njegovu vezu sa MLAĐOM!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/J.Ilic, Instagram-anicalazicofficial

Vest da je Lazar Ristovski (70) nakon razvoda od supruge Danice Ristovski u emotivnoj vezi sa skoro četiri decenije mlađom koleginicom Anicom Lazić, odjeknula je pre nekoliko dana poput bombe u javnosti, a kako navode domaće mediji, glumčeva bivša žena ne može da poveruje da je Lazar zaljubljen u devojku koja po godinama može da mu bude unuka.

Naime, Danica se navodno požalila svojim kolegama na naćin na koji se Ristovski kompromituje u javnosti, te poručila da treba da ga bude sramota.

- Danica se i pojedinim kolegama sa seta serije požalila da joj nije jasno što sve to treba Lazaru u ovim godinama i zbog čega se tako kompromituje u javnosti. Rekla je i da treba da ga bude sramota zbog svega, zbog njihove dece koja sve ovo gledaju i čitaju - tvrdi izvor za Kurir.

Republika

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Lazar i Danica Ristovski

Inače, Lazar Ristovski je svojevremeno pričao o razvodu, te istakao da su se on i Danica odlučili na ovaj korak jer se ljubav među njima ugasila.

- Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od 40 godina - rekao je Ristovski, a nedavno podelio i prvu zajedničku fotografiju na drutšvenoj mreži Instagram sa svojom novom izabranicom, koja je inače čak 39 godina mlađa od njega, a neretko joj komentariše objave i oslovljava je sa "srećo" i "ljubav".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Lazar Ristovski i Anica Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading