ANICA I DANICA U ISTOJ SERIJI: Sve Lazine bivše na jednom mestu, glumac SPOJIO NESPOJIVO!

Autor:

Zabava

26.04.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka Lazara Ristovskog da uposli bivšu suprugu i sadašnju devojku izazvala je veliku pažnju javnosti.

ANICA I DANICA U ISTOJ SERIJI: Sve Lazine bivše na jednom mestu, glumac SPOJIO NESPOJIVO!

Foto: Instagram.com/anicalazicofficial, Ata images

Nova serija "Krunska 11" uveliko se snima u Beogradu, a reč je o novom projektu Lazara Ristvovskog u kojem je glumac uloge dao i bivšoj supruzi Danici i novoj devojci Anici.

Sve Lazine bivše našle su se na jednom mestu, u istoj seriji, ali ne i u kadru. Kako ne bi bilo problema na snimanjima, Ristovski je bivšu ženu i 39 godina mlađu devojku razdvojio tako da će se Danica Ristovski pojaviti u prvoj sezoni serije, a Anica Lazić u nastavku.

Republika

Foto: Tanjug/T.Valič

Danica i Lazar Ristovski

- Lazar je posle razvoda ostao u korektnim odnosima sa Danicom, a kako je ona vrsna glumica, ne želi da meša privatne i poslovne odnose. Zato ju je angažovao u novom prOjektu, ali kako u svemu ima uticaj i njihov sin Petar, onda je Danica bila logičan izbor. Ona će igrati u prvoj sezoni, dok će Anica, sadašnja njegova devojka, igrati u drugoj sezoni. One neće deliti kadar, ali će svakako biti deo ovog projekta čije se emitovanje očekuje od jeseni - kaže izvor upućen u celu priču.

S druge strane, u projektu će igrati i Lazareva snajka Teodora, koja će deliti kadar sa Anicom.

Republika

Foto: Instagram.com

Anica Lazić i Lazar Ristovski

Njih sve snimaju zajedno i fino se slažu. Nisu baš privatno prisne, ali su zajedno u pojedinim scenama, gde su sa njima Miodrag Radonjić, Iva Štrljić i Zoran Cvijanović. Teodora igra Cvijanovićevu snajku - naglašava neimenovani izvor, prenose mediji.

Radnja se bavi pričom za vreme korone. Na početku korona krize, ljudi još nisu svesni šta ih čeka, ali su bili uplašeni. Planovi na kojima su radili se preko noći obustavljaju i dolazi do neočekivanih zapleta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading