OVO JE SESTRA LIDIJE VUKIĆEVIĆ! U istom su fazonu, a jedan detalj posebno privlači pažnju! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.10.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina je velika podrška Lidiji u životu i karijeri

OVO JE SESTRA LIDIJE VUKIĆEVIĆ! U istom su fazonu, a jedan detalj posebno privlači pažnju! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Lidija Vukićević

Glumica Lidija Vukićević veoma je aktivna na društvenim mrežama gde svakodnevno sa svojim pratiocima deli trenutke iz privatnog života i atraktivnim fotografijama iznova izaziva oduševljenje javnosti. Ipak, o članovima svoje porodice ne govori baš mnogo, ali je jednom prilikom emotivne reči uputila svojoj rođenoj sestri i zahvalila joj se na nesebičnoj podršci koju joj pruža sve ove godine.

 

 

Marina je velika podrška Lidiji u životu i karijeri, a glumica je jednom prilikom podelila sestrinu fotografiju, te su tako svi mogli da vide kako izgleda. Ono što je svima bilo jasno na prvi pogled jeste da su obe lepotice i da imaju sličan stil odevanja, a posebno upada u oči to što obe imaju kovrdžavu kosu koju nose na sličan način.

- Sestra, imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu. Hvala što si uvek tu. Volim te - napisala je Lidija tad uz fotografiju svoje sestre.

Marina se ne eksponira u javnosti, tako da je nepoznato čime se bavi, ali ono što se da zaključiti po fotografiji jeste da, kao i njena sestra, vodi računa o svom izgledu.

 

 

Iako su kovdrže zaštitni znak Lidije Vukićević, glumica je nedavno iznenadila pratioce na Instagramu fotografijom na kojoj pozira sa ravnom kosom.

Fanovi su bili oduševljeni ovom promenom i nisu krili svoje oduševljenje, komentarišući kako je Lidija i dalje jednako lepa i privlačna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading