"BILA SAM BUNTOVNA I ČESTO KAŽNJAVANA": Lidija Vukićević o atraktivnom izgledu i borbi sa predrasudama: "JA SAM GLUMICA S MOZGOM"!

Autor:

Zabava

07.10.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je otvorila dušu o svojim počecima na javnoj sceni.

"BILA SAM BUNTOVNA I ČESTO KAŽNJAVANA": Lidija Vukićević o atraktivnom izgledu i borbi sa predrasudama: "JA SAM GLUMICA S MOZGOM"!

Foto: instagram-vukiceviclidija

Atraktivna glumica Lidija Vukićević ne krije da su joj počeci u glumi bili jako teški. Kako je istakla, često su je pogrešno doživljavali samo na osnovu njenog fizičkog izgleda, te da je zbog toga dolazila u sukobe.

Počeci su mi bili najteži, želela sam da se dokažem. U svom prvom intervjuu sam rekla: "Ja sam glumica sa mozgom", to mi je bilo teško da dokažem - kazala je Lidija Vukićević na početku, pa nastavila:

Ljudi su me doživljavali kao zgodnu, kovrdžavu crnku, a ja nisam želela da me ocenjuju po izgledu i da me osporavaju. Želela sam da steknem poštovanje i najvažnije mi je što sam to uspela.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Zbog svojih postupaka često je nailazila na nerazumevanje okoline.

- Bila sam dosta buntovna i često kažnjavana. Ulazila sam u sukobe sa rediteljima kada god bi postojao neki uslov za ulogu - izjavila je glumica za medije.

Lidija je istakla da je ponosna na svoj izgled i da veoma vodi računa o svom zdravlju i liniji. Ona ističe da je kroz promenu načina ishrane postigla značajne rezultate i vratila se svojoj težini iz vremena kada je snimala seriju "Bolji život".

Glumica ističe da je ključ njenog mladolikog izgleda i dobre forme u tome što uvek osluškuje svoje telo i prilagođava svoj način života u skladu sa tim.

Foto: Instagram.com

 

U poslednje vreme sam promenila način ishrane. Životinje obožavam i već godinama ne jedem meso, niti nosim krzno, a sad sam se odrekla i nekih masnih i slatkih zalogaja - otkrila je Lidija za Hello i dodala:

- Rezultat je da imam više energije i veću pokretljivost. Sa 62 kilograma na 175 centimetara visine mogu da obučem sve što poželim, i to mi pričinjava zadovoljstvo!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading