LIDIJA VUKIĆEVIĆ U MINIJATURNOM KUPAĆEM POKAZALA SVE: Grudi nauljila, pa se sijaju kao farovi, a o OVOM detalju svi pričaju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.08.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Vukićević budi maštu!

LIDIJA VUKIĆEVIĆ U MINIJATURNOM KUPAĆEM POKAZALA SVE: Grudi nauljila, pa se sijaju kao farovi, a o OVOM detalju svi pričaju! (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen

Glumica Lidija Vukićević nedavno je odlučila da se osveži od napornih radnih obaveza i otputovala je na egzotičnu destinaciju kako bi uživala u zasluženom odmoru. Međutim, ono što je iznenadilo njene pratioce na društvenim mrežama jesu provokativne fotografije koje je objavila sa svog boravka na plaži.

Na fotografijama, Lidija pozira u izazovnom kupaćem kostimu, a njeni pratioci su primetili njene bujne obline koje je istakla nanošenjem ulja za sunčanje. Ova glumica, koja inače ne voli previše da se eksponira na društvenim mrežama, izazvala je veliku pažnju javnosti svojim izgledom i samopouzdanjem.

 

 


Lidija je odlučila da sebi priušti odmor na jednom od najpoznatijih egzotičnih ostrva, gde je uživala u prelepim peščanim plažama i tirkiznom moru. Na fotografijama se može primetiti da je glumica u potpunosti uživala u prirodnim lepotama i miru koji je pružala ova rajska destinacija.

Nakon što je objavila fotografije sa odmora, Lidija je dobila brojne komplimente na račun svog izgleda i samopouzdanja. Mnogi su istakli da je divno videti javnu ličnost koja se oseća udobno u svom telu i koja ne stidi da pokaže svoje bujne obline.

Njeni pratioci su se takođe divili njenom izgledu u petoj deceniji života, ističući da je Lidija primer kako žena može da bude lepa i privlačna u svakom životnom dobu.

 

 

 


Reakcije javnosti na ove provokativne fotografije su bile podeljene. Dok su mnogi izrazili divljenje prema Lidijinom izgledu i samopouzdanju, bilo je i onih koji su kritikovali preterano eksponiranje na društvenim mrežama. Ipak, većina komentara bila je pozitivna, podržavajući glumicu u odluci da pokaže svoje prirodne lepote.

Lidija Vukićević je svojim provokativnim fotografijama sa odmora definitivno privukla pažnju javnosti i pokazala da lepota dolazi u različitim oblicima i da je samopouzdanje ključno za osećaj dobrobiti i sreće.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading