BRAĆA ĆETKOVIĆ ZAJEDNO NA FILMU: Vojin je jedan od najatraktivnijih glumaca, a tek Bojana da vidite!

Autor:

Zabava

09.09.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćetkovići će ukrstiti talente i zajedno zaigrati na velikom platnu.

BRAĆA ĆETKOVIĆ ZAJEDNO NA FILMU: Vojin je jedan od najatraktivnijih glumaca, a tek Bojana da vidite!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vojin Ćetković

Popularni Vojin Ćetković uskoro će deliti kadar sa svojim rođenim bratom Bojanom, koji je takođe glumac. Braća će se prvi put naći zajedno u istom projektu. Detalji o filmu se i dalje drže u strogoj tajnosti.

- Ne snimamo nas dvojica svoj film, već samo u jednom glumimo zajedno. Ne smem zbog ugovora ništa više da govorim o tom projektu. Svakako prvi put snimamo nešto zajedno. Bojan već godinama radi u Kruševačkom pozorištu - kratko je rekao Vojin Ćetković za Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/vojincetkovic

 

Vojin je od prvog pojavljivanja na javnoj sceni stekao titulu najboljeg frajera među glumcima. Ništa se nije promenilo ni danas, te i dalje važi za najatraktivnije lice na našoj glumačkoj sceni. Pored velike popularnosti i braka sa koleginicom Slobodom Mićalović, uspeo je svoju privatnost da sačuva od očiju javnosti.

Na Vojinovu odluku da se bavi glumom uticao je njegov brat od strica, reditelj Milovan Ćetković.

Republika

Foto: Instagram.com

Bojan Ćetković i Sloboda Mićalović

- Nikad ne bih bio glumac da nije bilo mog brata, koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedeni u pozorištu ‘Teatar Za’. Kada čovek postane profesionalac, sve to bude drugačije - izjavio je svojevremeno Ćetković.

Poznato je i da se Vojinov brat Bojan Ćetković takođe bavi glumom. Naime, on živi u njihovom rodnom Kruševcu, gde radi kao organizator u pozorištu.

Braća svaki slobodan trenutak trude se da provode zajedno, pa često se na društvenim mrežama mogu videti njihove zajedničke fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading