PREOKRET! ŠUMAHEROVA ŽENA ZNALA DA JOJ JE MUŽ GEJ?! "Preljubnik" sve otkrio!

Autor:

Sport

16.09.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rekao sam joj da spavamo zajedno i bila je srećna"

PREOKRET! ŠUMAHEROVA ŽENA ZNALA DA JOJ JE MUŽ GEJ?! "Preljubnik" sve otkrio!

Foto: www.profimedia.rs

Kora i ralf

Ralf Šumaher, brat sedmostrukog šampiona Mihaela Šumahera, otkrio je pre dva meseca na društvenim mrežama da je u vezi sa svojim francuskim poslovnim menadžerom, Etjenom Buske-Kasanjom.

Kora Šumaher, bivša supruga bivše zvezde Formule 1, Ralfa, izjavila je da se "oseća iskorišćeno", nakon što je on u julu priznao da je homoseksualac i digao ogromnu buru u svetu.

Par je bio u braku 14 godina, a za to vreme su dobili i sina Dejvida, koji je podržao svog oca u odluci da to iznese u javnost. Međutim, Kori je to izuzetno teško palo i nije razumela zašto ju je bivši muž ubeđivao u suprotno iako ga je mnogo puta pitala je li gej.

Republika

Foto: Instagram/ralfschumacher_rsc/Printscreen

Ralf sa dečkom Etjenom

Ipak, oglasio se "preljubnik" Etjen i otkrio da nije tačno da je Kora iz medija saznala da je Ralf gej, već da joj je rečeno, a čak i da je ona sa njim i njegovim sadašnjim dečkom provela neko vreme. 

- Mislio sam da imamo dobar odnos sa Korom. Kada je stigla pitala me je: 'Da li spavate zajedno?' Rekao sam joj: 'Da, naravno. Mi smo zajedno, mi smo par.' I bila je srećna zbog nas. To je bilo u redu, bilo je sjano i proveli smo sjajnu nedelju sa Korom,. Zato sam sada razočaran, rekao je Etjen Buske-Kasanj.

Podsetimo, Kora je izjavila sledeće:

- Volela bih da me je Ralf uključio ili mi dozvolio da budem deo ove odluke. Bio bi to znak poštovanja. Tokom njegove karijere u Formuli 1 bilo je mnogo glasina i traćila sam mu da pojasni da li je sve to tačno. On je uvek poricao i rekao mi da umišljam stvari, da mi je možda potrebna psihološka pomoć. Kada je to objavio, kao da me je proboo u srce. Objava da ste gej uvek utiče na ljude oko vas, na vašu bivšu ženu sa kojom imate dete. Sada se osećam iskorišćeno u braku, kao da sam protraćila najbolje godine. Pitam sebe mnogo pitanja, kao recimo da li je bio iskren sa mnom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading