PRE MADŽGALJA, DUBRAVKA MIJATOVIĆ JE BILA UDATA ZA OVOG GLUMCA! Spojio ih je kultni film, a evo u kakvom su odnosu!

Autor:

Zabava

25.06.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Upoznali su se na snimanju "Tri palme za dve bitange i ribicu".

PRE MADŽGALJA, DUBRAVKA MIJATOVIĆ JE BILA UDATA ZA OVOG GLUMCA! Spojio ih je kultni film, a evo u kakvom su odnosu!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dubravka Mijatović

Glumica Dubravka Mijatović važi za jednu od najpoželjnijih dama sa javne scene, čijem šarmu nije lako odoleti. Poznato je da je glumica bila u braku sa pokojnim glumcem Marinkom Madžgaljem, koji je izgubio životnu bitku 26. marta 2016. godine. Sa njim u braku dobila je ćerku Saru. 

Međutim, pre njega Mijatovićeva je već bila u braku sa jednim poznatim kolegom. Reč je o Goranu Radakoviću, kojeg je upoznala na snimanju kultnog filma "Tri palme za dve bitange i ribicu". 

Foto: Youtube printscreen

Goran Radaković

Dubravka i Goran su i nakon razvoda ostali u dobrim odnosima, a dve godine posle venčanja dobili su ćerku Ivu. Glumac je u nekoliko svojih intervjua isticao i kako je Dubravka divna majka.

- Duda je dobra majka, isto kao što se i ja trudim da budem dobar otac. Nedavno je dobila drugu ćerku i oboje sarađujemo oko Ivinog vaspitanja. To je to - rekao je svojevremeno Radaković za Story.

Podsetimo, Dubravka i Marinko dugo su krili svoju vezu. Dubravka i Marinko bili su u braku od 2007. do 2014, u novembru su dobili ćerku Saru, a kasnije doneli odluku da se razvedu.

Republika

Foto: Youtube AmiG Show

Marinko Madžgalj

Iako je bilo teško staviti tačku na takvu ljubav, Marinko je svojevremeno izjavio da “kada su ljudi normalni, to ne mora da bude traumatično iskustvo”.

Kada je 2015. godine saznao da boluje od raka pankreasa, nije želeo da Dubravki odmah kaže, već je čekao pogodan trenutak. Dubravka je bila uz njega kada mu je bilo najteže i posećivala ga je u bolnici, a njegova smrt 26. marta 2016. godine pala joj je veoma teško.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading