POZNATI GLUMAC U BRAKU SA SVOJOM UČENICOM! Mlađa je od njega 21 godinu, a on je ovako govorio o svojoj SUPRUZI! EVO KO JE ONA!

Autor:

Zabava

08.08.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoju ljubav krunisali su brakom 2013. godine.

POZNATI GLUMAC U BRAKU SA SVOJOM UČENICOM! Mlađa je od njega 21 godinu, a on je ovako govorio o svojoj SUPRUZI! EVO KO JE ONA!

Foto: printscreen/RTVPink

Poznati glumac Branimir Popović u srećnom je braku s 21 godinu mlađom Sanjom Jovićević, koja je bila njegova učenica! Njihova ljubavna priča šokirala je javnost, a glumac je samo jednom javno govorio o svojoj supruzi sa kojom se zajedno pojavio u seriji "Igra sudbine".

Naime, Branimir i Sanja su se upoznali na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju, gde Popović radi kao profesor. U tom trenutku Sanja je bila studentkinja kojoj je on predavao, a onda je njihov odnos prerastao u nešto više od odnosa studenta i profesora.

Zbližili su se tokom snimanja serije "Budva na pjenu od mora"  gde je Sanja imala glavnu ulogu i igrala Bojanu, ćerku Save Bačića, kojeg je igrao Mima Karadžić.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

Glumački par je odmah svideo jedno drugom, ali su se dugo dvoumili da li da započnu romansu zbog velike razlike u godinama.

Uprkos tome što je Sanja 21 godinu mlađa od Branimira, oni su odlučili da pokušaju, te su tako započeli ljubavnu priču, koju su 2013. godine na Jahorini krunisali brakom.

Popović ne govori javno o svom privatnom životu, a samo jednom je progovorio o supruzi.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira - izjavio je glumac pre nekoliko godina.

Branimir Popović ostvario je mnoge uloge u filmovima i serijama, među kojima su "Igra sudbine", "Istine i laži", "Ubice mog oca", "Dinastija", "Dug moru" i drugi poznati naslovi.

Sanja se sa svojim suprugom pojavila u najdugovečnijoj srpskoj telenoveli "Igra sudbine", a ostvarila je uloge i u "Sinđelićima", seriji "Santa Maria della Salute", "Ubice  mog oca" i drugim.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading