PETAR STRUGAR BI OPET DA SE ŽENI? Glumac se emotivnim rečima obratio devojci, veza s Ninom Nešković sve ozbiljnija!

Autor:

Zabava

10.09.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Par se zbližio tokom tada na zajedničkoj predstavi "Naš razred" u Narodom pozorištu u Beogradu.

PETAR STRUGAR BI OPET DA SE ŽENI? Glumac se emotivnim rečima obratio devojci, veza s Ninom Nešković sve ozbiljnija!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/p_strugar

Petar Strugar i Nina Nešković

Posle burnog ljubavnog života glumac Petar Strugar sreću je pronašao pored koleginice Nine Nešković, kojoj se obratio emotivnim rečima i tako samo potvrdiio da je njihova veza sve ozbiljnija. 

Strugar je na Instagramu objavio dirljivu čestitku za rođendan svoje drage, pokazujući da je njihova veza sve samo ne prolazna avantura. Emocije između dvoje poznatih glumaca javile su se na pozorišnim daskama tokom rada na zajedničkoj predstavi "Naš razred" u Narodnom pozorištu u Beogradu i od tada su nerazdvojni.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/p_strugar

 

Veza između dvoje glumaca privukla je pažnju javnosti, posebno nakon što su se prvi put zajedno pojavili na dodeli "Zlatne antene". Iako su retko viđeni u javnosti i na društvenim mrežama, Strugarova rođendanska objava pokazuje da je njihova ljubav jaka i stabilna, pa su mnogi počeli već da spekulišu da glumac razmišlja da ponovo uplovi u bračne vode.

Na premijeri predstave u kojoj oboje igraju, Petar je izjavio:

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Znači mi podrška lepše polovine. Te stvari uvek znače. I ona i mnogi moji bliski ljudi su ovde. To mi je sve bitno - rekao je tada glumac, koji je bio u braku sa koleginicom Ivanom Nikolić sa kojim ima sina.

Mediji su svojevremeno brujali o njegovoj vezi sa glumicom Kalinom Kovačević, a pre dve godine Strugar je dobio drugo dete sa prijateljicom Oljom. Neposredno pre toga bio je u vezi sa pevačicom Milicom Todorović.

Početkom ove godine Nina je prvi put objavila fotografiju sa svojim dragim. Naime, njih dvoje su zajedno proslavili Novu godinu, a glumica je pozirala sa partnerom i pokazala svima koliko su srećni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading