POČELO SNIMANJE NASTAVKA "ŽIKINE DINASTIJE": Vraćaju se Boba, i Frau Elza, a evo kome će film biti posvećen! PRODUCENT ZA REPUBLIKU OTKRIO DETALJE!

Autor:

Zabava

17.09.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praunuci legendarnih likova biće u fokusu novog filma.

POČELO SNIMANJE NASTAVKA "ŽIKINE DINASTIJE": Vraćaju se Boba, i Frau Elza, a evo kome će film biti posvećen! PRODUCENT ZA REPUBLIKU OTKRIO DETALJE!

Foto: youtube/printscreen

Žikina dinastija

 "Žikina dinastija" bila je i ostala sinonim za komediju, koja je okupljala porodicu i svim generacijama izmamljivala osmeh, a "Povratak Žikine dinastije" potrudiće se da opravda takav status. Sada se priča vrti oko Miše i njegovih dvojice sinova Žike i Milana od kojih je jedan tinejdžer, a drugi na pragu "onih" ludih godina. Snimanje nastavka kultnog filma je počelo u Beogradu, u režiji Milana Konjevića, a po scenariju Milene Marković.

Producent Milan Konjević otkriva za Republiku detalje o novom filmu u kojem glavnu ulogu Miše Pavlovića tumači Nikola Kojo.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Srpska Kinematografija

 

Osim unuka legendarnih deda Žike i Milana od starih junaka vraćaju se Vladimir Petrović kao Boba, kao i Vesna Čipčić u ulozi Elze. Njih dvoje će imati jako zanimljive i zabavne uloge. Uz njih treba očekivati mnoga poznata imena - kaže nam producent filma Milan Todorović.

U razgovoru za Republiku Todorović ističe da će snimanje trajati osam nedelja, a planirano je da film bude u bioskopima sledeće godine.

Republika

Foto: Foto RTS

Nikola Kojo

Biće to epski povratak "Žikine dinastije", porodična urnebesna komedija za sve uzraste - ističe Todorović.

Praunuci legendarnih likova biće u fokusu novog filma, a novi Žika biće Nikola Brun, dok će Milana igrati Gavrilo Ivanković. Jednu od glavnih uloga odigraće poznata manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska, kojoj će ovo biti prva filmska uloga. Tu su i poznata glumačka imena kao što su Srđan Timarov, Mladen Sovilj, Jovo Maksić, Milena Predić, Slobodan Boda Ninković, te mlade glumice Katarina Veljović, Tamara Radovanović i Mina Nenadović.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Todorovi, producent

Dok su se i publika i glumci kao deca radovali što će se snimati nastavak ove priče glumica Rialda Kadrić, koja je trebalo da bude deo "Povratka", iznenada je preminula. Zato će nova "Dinastija" biti posvećena upravo njoj.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Rialda Kadrić

Moram priznati da me je veoma pogodio prerani Rialdin odlazak. Ona se jako radovala nastavku i bili smo u stalnom kontaktu oko razvijanja lika Marije. Mislim da niko ne može da igra Mariju umesto nje, tako da smo odlučili da nje nema u novom filmu, pa je scenario morao da se prepravi u skladu sa tim. Voleo bih da film bude posvećen Rialdi Kadrić i nadam se da će biti onoliko dobar koliko je ona zamišljala da će biti - kaže producent.

Film se snima na lokacijama u Beogradu, Pančevu i na Zlatiboru. Film su finansirali Filmski centar Srbije, kao i od platforma Apollon, na kojoj će biti dostupan nakon bioskopske distribucije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading