POČELA PRODAJA KARATA ZA PREMIJERU FILMA "MEGDAN": Sportski spektakl otvara filmsku sezonu Sava centra!

Autor:

Zabava

10.09.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostvarenje Alekse Balaševića "Megdan: Između vode i vatre" biće prikazano 24. septembra.

POČELA PRODAJA KARATA ZA PREMIJERU FILMA "MEGDAN": Sportski spektakl otvara filmsku sezonu Sava centra!

Foto: Foto Jelena Ćalasan

Velika beogradska premijera filma "Megdan: Između vode i vatre" biće održana 24. septembra u Sava Centru, a ulaznice za ovaj spektakl od danas su u prodaji na blagajni u Sava Centru i onlajn.

Baš u renoviranoj Plavoj dvorani Sava Centra, mestu gde je magija koncerta Đorđa Balaševića ostala večno zapisana, premijerno će biti prikazan scenaristički i producentski prvenac njegovog sina Alekse Balaševića.

Republika

Foto: Foto promo

Aleksa Balašević i Viktor Savić

Ovaj ljubavno sportski filmski spektakl stiže pred bioskopsku publiku nakon svetske premijere na Filmskom festivalu u Napulju, odakle se vratio sa čak dve nagrade, ali i regionalne i srpske pretpremijere na Sarajevo film festivalu, kao i Filmskom festivalu u Nišu - gde je na oba mesta pobrao simpatije, ali i nagrade publike.

Film "Megdan" je uzbudljiva drama čija je glavna linija priče posvećena snazi volji bivšeg sportiste velikih snova, koga okolina i društvo teraju da u vrtlogu stvarnosti pronađe ljubav i smisao. Nekadašnja vaterpolo zvezda Petar (Viktor Savić), sada čuvar u noćnom klubu, kreće u igru sa visokim ulozima kako bi spasao svoj vaterpolo klub od propadanja. Dok roni sve dublje u balkansko podzemlje, Petar otkriva da je linija između pobede i poraza tanka.

Glumačku podelu ovog filmskog ostvarenja čine Viktor Savić, Enis Bešlagić, Vojin Ćetković, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Jovana Balašević, Petar Božović, Aleksandar Gavranić, Vaso Bakočević, Maja Berović, Dušan Džakić, Ion Bečte, Genadij Bojarkin, Blagoj Veselinov, Iva Krajnc i mnogi drugi.

Iza ove filmske priče stoje producentske kuće Megdan Film, Pascaru Production, Slice i Telekom Srbija, dok autorsku ekipu čine reditelj Todor Čapkanov, autor scenarija je Aleksa Balašević, a koscenaristi Jelena Balašević i Gvozden Đurić, dok je za muziku bio zadužen Dirk Brose.

Od 26. septembra film "Megdan: Između vode i vatre"će se naći u bioskopima širom zemlje i regiona, a distribucija filma je poverena "Art visti".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading