NINA SENIČAR PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON POROĐAJA! Glumica u top formi na crvenom tepihu!

Autor:

Zabava

23.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je na 30. Sarajevo film festivalu premijerno prikazan film "Megdan: Između vode i vatre", a deo ekipe poklonio se publici.

NINA SENIČAR PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON POROĐAJA! Glumica u top formi na crvenom tepihu!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/ninasenicar

Nina Seničar i Viktor Savić

Glumica, voditeljka i manekenka Nina Seničar sinoć je prošetala crvenim tepihom na 30. Sarajevo film festivalu, gde je premijerno prikazano ostvarenje "Megdan: Između vode i vatre" Alekse Balaševića.

Deo glumačke ekipe poklonio se publici, a veliku pažnju privukla je Nina, koja se drugi put porodila sredinom jula i na svet donela dečaka kojem su dali ime Noa Grej Elis. Bilo je to ujeno njeno prvo javno pojavljivanje.

Nina je očarala izgledom na crvenom tepihu i pokazala zavidnu figuru i tako pobrala simpatije. Glumica je deo atmosfere podelila sa pratiocima na društvenim mrežama, pa je tako objavila snimak na kojem zajedno sa Viktorom Savićem iščekuje premijeru njihovog novog filma.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ovaj film je doživeo svetsku premijeru na filmskom festivalu u Napulju, dok je ova u Sarajevu bila evropska premijera. Svoj prvi film producent Aleksa Balašević odlučio je da regionalnoj publici prikaže na datum rođenja svoje ćerke Vere, simbolično u gradu koji je njegovom ocu Đorđu Blaševiću toliko značio.

Republika

Foto: ATA Images

 

- Imao sam mogućnost da biram datum prikazivanja u Sarajevu i želeo sam da to bude upravo 22. avgust da bi moja ćerka Vera za svoj drugi rođendan osetila čaroliju Đoletove kotline. Njen deda je voleo da kaže da u Sarajevu na njegovom koncertu bude toliko čarobna atmosfera da ništa ne bi falilo i da se on ne pojavi. I ovaj put će njen deda biti u Sarajevu, samo ne ispred nas na bini već iznad nas na nebu koje je osvojio - izjavio je Aleksa.

Svečana beogradska premijera je zakazana za 24. septembar u Sava centru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading