"Sve mora da bude komplikovano, BIO JE VELIKI IZAZOV" Evo kako se Maja Berović snašla U ULOZI GLUMICE

Autor:

Zabava

09.07.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U filmu Alekse Balašavića, sina legendarnog Đorđa Balaševića, igrali su pored pevačice i Vojin Ćetković, Viktor Savić, Nina Seničar.

"Sve mora da bude komplikovano, BIO JE VELIKI IZAZOV" Evo kako se Maja Berović snašla U ULOZI GLUMICE

Foto: Instagram.com/Aleksa Balašević

Pevačica Maja Berović odigrala je prvu ulogu u filmu "Megdan: Između vode i vatre", koji je svetsku premijeru imao 7. jula na festivalu Iskija Global u Napulju. U filmu igraju Vojin Ćetković, Enis Bešlagić, Viktor Savić, Nina Seničar...


Producent i scenarista ovog filma je Aleksa Balašević, sin kantautora Đorđa Balaševića, koji je otkrio kako se Maja Berović snašla kao glumica.

- Reditelj Todor Čapkanov dodelio je Maji veliku ulogu, za koju je morala da nauči rumunski, što je bilo izazovno, ali je uspela. Najpoznatiji moldavski i rumunski glumci su bili oduševljeni, a naši glumci su je pohvalili, mnogo joj je značilo. Svima je dokazala da je rođena umetnica i da lako menja discipline. Maju bih pozvao za svaki sledeći film - rekao je Aleksa.

Instagram.com/Aleksa Balašević

Maja Berović

Maja kaže da je željna da čuje šta publika ima da kaže o njenom novom poslu.

- Prvi put se predstavljam publici kao glumica i presrećna sam! Kada su mi rekli da ću glumiti na stranom jeziku, to me je najviše privuklo. Nikada nisam bila u Rumuniji, niti sam ikada čula rumunski, tako da mi je to bio veliki izazov. Ali ne volim jednostavne stvari, sve mora da mi bude komplikovano, pa i prva uloga u filmu. Igram snažnu, veoma uticajnu i moćnu ženu. Čast mi je što sam deo filma Alekse Balaševića, u kojem igraju velika glumačka imena – rekla je Berović.
Enis Bešlagić je igrao jednu od uloga, a Aleksa navodi da će njegov lik posebno inspirisati mlade.

- Enisova uloga imaće dosta uticaja na mlade. Reč je o besmrtnom optimistu, a i taj lik je inspirisan stvarnim životom. Enis je odigrao igru svetske klase i svi će to videti. U filmu se može videti sukob Enisove uloge - menadžera propalog optimista koji vidi mladog potencijalnog sportiste koji je pesimista posle svega što je prošao - rekao je Balašević za N1.

Balašević otkriva da na ovom filmu nisu radile samo glumačke zvezde.

- Sve je počelo kada je Todor Čapkanov prihvatio da režira film. Nikada nije radio na našim prostorima, ali je rekao da je srećan što prvi put radi u Srbiji i što će od "Megdana" napraviti film za ceo svet. Drago mi je da je neko ko je radio sa imenima poput Morgana Frimena, Džeralda Batlera i Salme Hajek sarađivao sa našim najpoznatijim glumcima - rekao je Balašević, prenosi "Avaz.ba".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading