PETAR STRUGAR OBJAVIO SLIKU S DEVOJKOM! Glumac do ušiju zaljubljen u koleginicu, NJU SVI DOBRO ZNATE!

Autor:

Zabava

04.09.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Strugar i Nina Nešković u vezi su više od godinu dana.

PETAR STRUGAR OBJAVIO SLIKU S DEVOJKOM! Glumac do ušiju zaljubljen u koleginicu, NJU SVI DOBRO ZNATE!

Foto: Instagram.com

Glumac Petar Strugar je imao veoma buran ljubavni život, ali sada je izgleda odlučio da se skrasi pored koleginice Nine Nešković. Petar i Nina su u vezi već više od godinu dana, ali su oboje izbegavali da komentarišu svoju ljubav i otkrivaju detalje svoje veze. Sada je Petar prekinuo tišinu i objavom na Instagramu jasno pokazao koliko uživa pored devojke.

Petar je sada na svom Instagram profilu objavio sliku sa devojkom iz bioskopa, na kojoj su nasmejani i zagrljeni.

Inače, par je započeo emotivnu vezu tokom rada na predstavi "Naš razred" u narodnom pozorištu u Beogradu. Nina je privukla je pažnju javnosti ulogom u seriji "Državni službenik", a glumom je počela da se bavi kada je imala 16 godina. Usledile su mnoge zapažene uloge od serije "Preživeti Beograd" do "Kalkanskih krugova".

Foto: Foto printskrin/instagram.com/p_strugar

 

O njenom privatnom životu se malo zna, a poznato je Strugar imao veoma buran ljubavni život. Mediji su svojevremeno brujali o njegovoj vezi sa glumicom Kalinom Kovačević, zbog koje je navodno ostavio tadašnju suprugu Olju sa kojom ima dete.

Pre dve godine dobio je drugo dete sa misteriozno Oljom, a neposredno pre toga bio je u vezi sa pevačicom Milicom Todorović. Takođe, javnost zna i za njegovu ljubav sa Tamarom Gavrilović.

Početkom ove godine Nina je prvi put objavila fotografiju sa svojim dragim. Naime, njih dvoje su zajedno proslavili Novu godinu, a glumica je pozirala sa partnerom i pokazala svima koliko su srećni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading