MIRJANA KARANOVIĆ LUDO VOLELA 20 GODINA MLAĐEG GLUMCA! Vodili ljubav na sceni, govorila je da je najbolji partner!

Autor:

Zabava

03.08.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je o svojoj bivšoj ljubavi uvek imala reči hvale.

MIRJANA KARANOVIĆ LUDO VOLELA 20 GODINA MLAĐEG GLUMCA! Vodili ljubav na sceni, govorila je da je najbolji partner!

Foto: printscreen

Poznata glumica Mirjana Karanović svoj privatni život krije od javnosti, a mediji su pisali da je glumica bila u ljubavnoj vezi sa 20 godina mlađim kolegom Erminom Bravom.

Naime, Mirjana i Ermin zajedno su glumili u predstavi "Noževi u kokoškama" u kojoj su morali da savladaju fizički vrlo provokativne i naporne scene, i to na zemlji.

Kako je Mira jednom prilikom istakla, Ermin je tada zadobio njeno puno poverenje.

Republika

Foto: Printscreen Youtube RTS

Ermin Bravo

- Radi se o vođenju ljubavi na pozornici. Na bini je zemlja, mi bez odeće i nemamo nikakvu zaštitu od prljavštine, a sled događaja prouzrokuje naša velika strast. U tako napornoj postavci, za glumicu je neophodno da ima partnera na koga se može osloniti i biti potpuno sigurna da će je pridržati kad treba, a da pritom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo tako da nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala - rekla je svojevremeno Mirjana Karanović.

Ona je o Erminu, koji je, kako su mediji pisali, njena bivša ljubav, uvek imala reči hvale.

Ermin Bravo je nešto najbolje što mi se dogodilo u poslednjih nekoliko godina. On mi je veoma važan u životu - izjavila je ranije Mirjana Karanović za magazin "Gloria".

Inače, njih dvoje su se upoznali kada je hrvatski reditelj Damir Zlatar Frej bio pozvan na sarajevski teatarski festival MESS, da režira Haroverov komad "Noževi u kokošima".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading