MISTERIJA REŠENA: Anđelka se i pred bogom zavetovala na večnu ljubav Marku Žugiću! ODRŽANO CRKVENO VENČANJE!

Autor:

Zabava

10.09.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavom na Instagramu Anđelka je podigla veliku prašinu.

MISTERIJA REŠENA: Anđelka se i pred bogom zavetovala na večnu ljubav Marku Žugiću! ODRŽANO CRKVENO VENČANJE!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđelka Prpić i Marko Žugić

Popularna glumica Anđelka Prpić nedavno je objavila fotografiju na kojoj je sva u belom u crkvi zajedno sa svojom kumom Anastasijom Anjom Mandić, udovicom čuvenog glumca Milorada Mandića Mande. Ova Anđelika objava postala je predmet interesovanja javnosti i postojala su samo dva scenarija šta se dogodilo tog dana u crkvi. Sada je glumica rešila misteriju.

Najnovijom objavom na svom Instagram profilu samo je potvdila nagađana da se i pred bogom zavetovala na večnu ljunav svom suprugu Marku Žugiću sa kojim ima ćerku Čarnu. Na fotografiji mladenci zagrljeni proslavljaju ljubav. Anđelka u venčanici pozira sa čašom šampanjca u ruci dok je suprug Marko drži u naručju.

 

 

Podsećamo, kuma Anja Mandić je svoju objavu na društvenim mrežama popratila intrigantnom porukom: "Ovaj septembar je počeo veličanstveno. Nek tako i nastavi. Volim vas. Kumašin." Ova poruka je dodatno podgrejala znatiželju pratioca na društvenim mrežama, dok je Anđelka odgovorila: "Ti si uveličanstvenila i ovaj septembar i prethodni i život generalno. Nek se tako i nastavi. Volimo te. Kumašini."

Foto: Instagram.com

 

Iz prvog braka sa Dariom Prpićem glumica ima sina Jakšu, a njihov razvod protekao je pod budnim okom javnosti budući da je novi Anđelkin partner bio prijatelj njenog bivšeg supruga. Upravo o svemu što je proživela u poslednjem periodu Anđelka je napravila i pozorišnu predstavu "Šta me opet snađe", koja je takođe veoma posećena.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading