PRVA FOTOGRAFIJA ANĐELKE PRPIĆ SA ĆERKICOM: Posle godinu dana skrivanja, glumica podelila neodoljiv trenutak s naslednicom

Autor:

Zabava

10.07.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka je rodila Čarnu u maju prošle godine.

PRVA FOTOGRAFIJA ANĐELKE PRPIĆ SA ĆERKICOM: Posle godinu dana skrivanja, glumica podelila neodoljiv trenutak s naslednicom

Foto: Instagram.com

Glumica Anđelka Prpić je pre godinu dana, u maju, donela na svet ćerkicu Čarnu, a sada je konačno svima pokazala. Ona je na svom Instagram profilu "okačila" fotografiju na kojoj u naručju drži naslednicu, što je izazvalo oduševljenje njenih pratilaca.

Anđelka se u prethodnom periodu trudila više nego ikad da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti i medija, pa ćerkicu do sada nikada nije javno eksponirala čak ni na društvenim mrežama.

Međutim, glumica je sada odlučila da na Instagram nalogu podeli trenutke sa odmora, te je podelila i fotografiju na kojoj drži naslednicu u rukama.

- Odmor- momenti za uspomene - napisala je kratko glumica u opisu fotografije.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/andjelkap

 

Inače, Anđelka je dospela u žižu javnosti kada je nakon razvoda od Daria Prpića sa kojim ima sina Jakšu, ponovo stala na ludi kamen sa kumom Markom Žugićem, kojem je rodila ćerku Čarnu.  

Ona se od bivšeg supruga zvanično razvela pre tri godine, a o svojoj porodičnoj situaciji govorila je jednom prilikom.

- U vreme te strašne medijske halabuke, bilo mi je najvažnije to što dotična nije suštinski poremetila nijednu sekundu mog života, niti jednu emociju, niti je u pitanje dovela bilo koji moj stav ili odluku - započela je glumica, prenosi hrvatska Glorija, pa nastavila:

- Ne mogu reći da čoveka takve stvari ne uzdrmaju i da se u prvi mah istinski ne zapita zašto su ljudi takvi. No, sva ta ružna dešavanja, ovakva ili onakva, hvala Bogu, a to mogu zahvaliti i vlastotoj zrelosti i promišljanju - ni na sekundu nisu ušla u našu kuću, u našu svakodnevnicu, u naše razgovore.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading