UHVATILI ANĐELKU SA MUŽEM, EVO ŠTA SU RADILI PRED SVIMA! Glumica u pripijenoj haljini mamila uzdahe! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

28.08.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sva pažnja bila je usmerena u njih dvoje!

UHVATILI ANĐELKU SA MUŽEM, EVO ŠTA SU RADILI PRED SVIMA! Glumica u pripijenoj haljini mamila uzdahe! (GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Anđelka

Naša šarmantna glumica Anđelka Prpić, koja je nedavno promenila prezime u Anđelka Stević Žugić, i njen suprug, glumac Marko Žugić u potpunosti uživaju u ljubavi i zajedništvu koje dele.

Anđelka je nedavno postala majka ćerkice Čarne, koja je glumičino drugo dete. Iz prvog braka sa Dariom Prpićem ima sina Jakšu, dok je ćerku dobila iz ljubavi sa trenutnim suprugom, Markom Žugićem.

Iako su mediji nedavno izvestili da su Anđelka i Marko odlučili da kupe kuću van grada i stvore srećnu i zdravu porodicu na selu, taj plan još uvek nije realizovan. Kamere portala Republika uspele su da uhvate par na svečanoj premijeri filma "78 dana", koji je upravo predstavljen publici u centru prestonice.

Anđelka je blistala obučena u elegantnu crnu haljinu koja je imala formu košulje, dok je Marko nosio belu košulju i krem bermude. Publika je komentarisala da su oni par sa mnogo stila i harizme. Tokom događaja, glumica i njen partner su se odlučili za vodu i uživali u društvu kolega i prijatelja.

Par je izgledao potpuno zaljubljeno, a Marko je s pažnjom posmatrao Anđelku, što nije promaklo prisutnima. Njihov pogled je bio pun nežnosti i ljubavi, a mnogi su komentarisali da je u životu važno pronaći muškarca koji će te gledati kao što Marko gleda Anđelku – sa tolikom pažnjom i toplinom. Pogledajte fotografije u našoj galeriji, pa prosudite i sami koliko su prisni i zaljubljeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading