"ZVALI SU ME KLEMPA, OPERISALA SAM UŠI": Ova devojčica danas je poznata glumica, a obeležio je PORODIČNI SKANDAL!

Autor:

Zabava

28.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavila se u komedijama, a njena monodrama "Šta me opet snađe" osvojila je region.

"ZVALI SU ME KLEMPA, OPERISALA SAM UŠI": Ova devojčica danas je poznata glumica, a obeležio je PORODIČNI SKANDAL!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/andjelkap

Glumica Anđelka Žugić, nekada Prpić svojevremeno je objavila fotografiju iz detinjstva i oduševila svoje pratioce na društvenim mređama. Danas jedna od najpopularnijih srpskih glumica, koja se proslavila ulogama u komedijama, otkrila je delić svoje intime i priznala koliko je za sve ovo vreme korigovala svoj fizički izgled.

Spomenula je da su joj u detinjstvu davali smešne nadimke, pa objasnila zbog čega.

- Zvali su me Brka, pa hajde, Klempa. To čak i nije najgore. Operisala sam uši, to sam sredila, a brkove i dalje imam - rekla je glumica jednom prilikom kroz smeh.

Anđelka je dospela u žižu javnosti kada je nakon razvoda od Daria Prpića sa kojim ima sina Jakšu, ponovo stala na ludi kamen sa kumom Markom Žugićem, kojem je rodila ćerku Čarnu. 

- U vreme te strašne medijske halabuke, bilo mi je najvažnije to što dotična nije suštinski poremetila nijednu sekundu mog života, niti jednu emociju, niti je u pitanje dovela bilo koji moj stav ili odluku - započela je glumica, prenosi hrvatska Glorija, pa nastavila:

Republika

Foto: Prva tv printscreen

 

- Ne mogu reći da čoveka takve stvari ne uzdrmaju i da se u prvi mah istinski ne zapita zašto su ljudi takvi. No, sva ta ružna dešavanja, ovakva ili onakva, hvala Bogu, a to mogu zahvaliti i vlastotoj zrelosti i promišljanju - ni na sekundu nisu ušla u našu kuću, u našu svakodnevnicu, u naše razgovore.

Iako je priznala da je takve stvari uzdrmaju, istakla je da su ružna dešavanja, zahvaljujući njenom sazrevanju i promišljanju, prošla mimo njihove porodične svakodnevnice.

- To nije bilo u stilu "bež'te sivi oblaci", već zaista nisu uticali na naše porodične odnose. Sve je prošlo mimo nas - ispričala je glumica za pomenute medije - kaže glumica, čija je monodrama "Šta me opet snađe" osvojila region.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading