ŽIKA TODOROVIĆ SA SUPRUGOM RAZMENJUJE STRASTI U PLIĆAKU: Glumac objavio INTIMNE SLIKE s letovanja, ČISTA EGZOTIKA!

Autor:

Zabava

10.09.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Žika Todorović je na Baliju proveo prvo bračno putovanje sa suprugom Anom., a sada se povodom proslave 25. godišnjice braka prisetio njihovog medenog meseca.

ŽIKA TODOROVIĆ SA SUPRUGOM RAZMENJUJE STRASTI U PLIĆAKU: Glumac objavio INTIMNE SLIKE s letovanja, ČISTA EGZOTIKA!

Foto: ATA Images

Žika Todorović

Intimne fotografije Srđana Žike Todorovića i njegove supruge Ane osvanule su na Instagram profilu poznatog glumca. Povod je proslava 25 godina braka, pa su na fotografijama Žika i Ana dve i po decenije mlađi, ali kao i danas ludi od ljubavi. Bračni par pozira u kupačim kostimima i razmenjuje strasti u plićaku, a u opisu fotografije navodi se da se sve dogodilo 1999. godine i to na ostrvu Bali, gde su Žika i Ana proveli medeni mesec.

Prelepi egzotični kadrovi pokazuju morsko plavetnilo, ali i Žiku i Anu u bliskom susretu s majmunima. 

Ana Todorović se ne pojavljuje u medijima i retko je možemo videti uz Žiku kada je neki događaj. Njihova ljubav je jaka, a zajedno su uspeli da prebrode i mnoge teške situacije koje su ih zadesile. Žikina lepša polovina, koja deli sa njim i tugu i smeh, prava je lepotica, a tome su još jednom posvedočile dve fotografije koje je glumac objavio i pokazao ljudima kako je izgledao delić njihovog medenog meseca.

Velika tragedija zadesila je Todorovića i njegovu suprugu Anu kada je njihov trogodišnji sin preminuo u snu. Nakon toga glumac se povukao u svoja četiri zida, a godinama nakon nezapamćene tragedije Ana je smogla snage da progovorio o tome.

Bio je običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na kontrolu, oko pet je legao da spava i dva i po sata kasnije pokušala sam da ga probudim. On ima svoj krevetac i kad mu priđem da ga probudim, odmah se nasmeje, oduševi se kad ugleda Žiku ili mene. Rekla sam mu: "Hajde, Deki, dosta si spavao." Uzela sam ga u naručje i videla da mu je usna poplavela. Uplašila sam se i vrisnula. Pozvala sam Žiku, pokušali smo da ga probudimo, ali uzalud - kroz suze je pričala Todorovićeva za Kurir i navela da je Srđan odmah pozvao Hitnu pomoć, međutim, mališanu već tada nije bilo spasa.

Ipak, Žika i Ana su naučili da žive sa svojim bolom, a ova tragedija samo je još više učvrstila njihovu ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading