UPS! Hajdi Klum na plaži proslavila godišnjicu braka, snimala se u TOPLESU, pa pokazala previše! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavimo našu ljubav danas i svaki dan, poručila je manekenka svom suprugu Tomu Kaulicu.

UPS! Hajdi Klum na plaži proslavila godišnjicu braka, snimala se u TOPLESU, pa pokazala previše! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Slavna manekenka Hajdi Klum (51) proslavila je godišnjicu braka sa Tomom Kaulicom na plaži i svog supruga počastila svojim vrelim izdanjem. Naime, ona se skinula i toples, a onda uzela telefon i počela da se snima.

Naime, Klum je na plaži nosila samo donji deo bikinija, a svoje je grudi pokušala da pokrije rukama. Međutim, na snimku je u jednom trenutku pokazala previše, a čini se da to njoj nije stvaralo problem.

Osim grudi pokazala je i duge noge koje je podigla uvis, dok je njen suprug ležao i "spavao" ispod nje. Supružnici su potom objavili i zajedničke fotografije te još jednom pokazali koliko su zaljubljeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

- Nisam mogla da tražim boljeg. Volim te, Tom - napisala je Hajdi koja je i na fotografijama pozirala u toplesu, ali se sakrila iza Kaulica.

Hajdi i Tom upoznali su se 2018. godine na rođendanskoj zabavi, a nekoliko meseci kasnije su ih uhvatili kako se ljube na snimanju šou-programma "America‘s Got Talent". Iste godine su se verili, a venčali su se u februaru 2019.

Iako je završila manekensku karijeru Hajdi Klum i dalje mami uzdahe mušakaraca svojim neverovatnim izgledom na koji joj mogu pozavideti i mlađe žene i devojke. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Manekenka je tokom impresivne karijere, koja traje više od tri decenije, ostala u centru pažnje ne samo zbog modelinga i pojavljivanja u medijima i na televiziji, već i zbog svog odnosa sa mužem, muzičarem Tomom Kaulicom, koji je mlađi od nje 16 godina. Podsećamo, ona je bila u braku sa pevačem Silom, sa kojim ima troje dece, dok je iz veze pre tog braka dobila još jednu ćerku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading