VUK KOSTIĆ S KOLEGOM POKREĆE NOVI BIZNIS! Otvorio je kabare klub u centru Beograda, a sada želi nešto potpuno DRUGAČIJE!

Autor:

Zabava

24.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac je nedavno otkrio da planira da se u potpunosti skloni iz grada.

VUK KOSTIĆ S KOLEGOM POKREĆE NOVI BIZNIS! Otvorio je kabare klub u centru Beograda, a sada želi nešto potpuno DRUGAČIJE!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Vuk Kostić

Glumac Vuk Kostić je odrastao na beogradskom asfaltu, ali je u duši oduvek bio prirodnjak. Svaki slobodan trenutak koristi da provede u prirodi i radi ono što, pored glume, najviše voli, a to je lov i ribolov. Ipak, pozanto je da je Kostić boemska duša, pa ne čudi što je u samom srcu prestonice otvorio kabare klub. Međutim, već duže vreme mašta o tome da u potpunosti napusti Beograd i živi na selu. U planu mu je, kaže, i novi biznis koji želi da pokrene s kolegom Vojinom Ćetkovićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

 

Nakon snimanja i rada u pozorištu Kostić voli da se otisne u ruralne predele i okruži se životinjama. Njegovo utočište je kučica na Mokroj Gori, gde pronalazi mir. Često ga tu posećuju i prijatelji, a sa jednim od njih planira da pokrene novi posao i spoji lepo i korisno.

- Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta - izjavio je Kostić prošle godine za domaće medije.

Republika

Foto: ATA Images

Vojin Ćetković

Njegova kuća na Mokroj Gori okružena je drvećem, što potpuno ispunjava glumca koji je jednom prilikom odlučio da će se tamo preseliti.

Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo - rekao je Vuk.

Republika

Foto: instagram.com/vukkosticbadza

 

Njegova vikendica, koja mnogima liči na lovački dom, ukrašena je životinjskim krznom. Glumac provodi većinu vremena sa svojim kućnim ljubimcima, koje opisuje kao "prave prijatelje".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading