DVE NAJLEPŠE GLUMICE SVETA RAME UZ RAME! Sloboda Mićalović se pohvalila USPEHOM U VENECIJI - FOTKA SRUŠILA DRUŠTVENE MREŽE!

Autor:

Zabava

09.09.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve sami komplimenti!

DVE NAJLEPŠE GLUMICE SVETA RAME UZ RAME! Sloboda Mićalović se pohvalila USPEHOM U VENECIJI - FOTKA SRUŠILA DRUŠTVENE MREŽE!

Foto: Marko Edge

Jedna fotografija je posebno zapalila društvene mreže ovih dana. Na njoj su dve žene koje su mnogi relevantni nazvali najlepšim ženama sveta. U pitanju su jedna domaća i jedna strana glumica, a naša je naravno - Sloboda Boba Mićalović.

Svetska, a naša!

Američki portal "Beautiful Women Pedia" proglasio je pre nekoliko godina srpsku glumicu Slobodu Mićalović, rođenu Leskovčanku, za prirodno najlepšu glumicu na svetu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloboda Mićalović

Pomenuti portal je poznat po tome što pravi liste najlepših, a na samom vrhu se našla naša glumica koja se godinama se smatra jednom od najpopularnijih i najlepših glumica, koja zvanično nosi jedno od najlaskavijih priznanja u svetu.

Na listi najlepših pesama na portalu, Srpkinje su već zauzele svoje pozicije, ali Sloboda je sada na vrhu liste.

Neke od naših poznatih ličnosti koje su se našle na njihovom spisku su Nataša Bekvalac, Biljana Tipsarević, Ana Kokić, Sofija Milošević i mnoge druge. Za žene iz Srbije Amerikanci uvek navode da su "dobile genetski džek-pot", kao i da muškarac u našoj zemlji "može lako da se zaljubi nekoliko puta dnevno". Dalje se navodi da "reč dosadno ne postoji u njihovom rečniku, one su misteriozne, imaju pune usne i vrlo su zgodne bez obzira na godine".

Foto: prinscreen

Monika Beluči

Niko kao Monika Beluči

Već decenijama unazad italijanska i svetski poznata glumica Monika Beluči, ponosno, ali bez opterećenja, nosi status najlepše žene sveta. Otkad se pojavila u nekim, sada već kultnim filmovima, sve je ostavljala bez daha svojom lepotom, senzualnošću, ali i elokventnošću. Monika će krajem meseca (30. septembra) napuniti 60 godina, međutim, to nije uticalo da se njena titula najlepše žene promeni. Naprotiv, to je pokazalo da su godine samo broj, te da je nega, ali i prirodno starenje ključ lepote.

Foto: www.profimedia.rs

Sloboda, Kusturica i Monika

Kako su se Sloboda i Monika upoznale?

Glumice Sloboda Mićalović i Monika Beluči upoznale su se tokom snimanja filma "Na mlečnom putu" i tada su se zbližile. Njih je za snimanje pomenutog ostvarenja angažovao reditelj Emir Kusturica, a Sloboda je nekoliko puta pričala o tome kako ju je Monika oduševila lepotom, harizmom i prijatnošću, kao i time što je potpuno prirodna i pristupačna.

O njihovoj bliskosti svedoči i činjenica da se prate na društvenim mrežama, te da jedna drugoj često ostavljaju komentare u vidu srca, čestitke i pohvale za razna postignuća.

Glumica Sloboda Mićalović je 2016. godine prisustvovala festivalu u Veneciji, gde je promovisala pomenuti film. Sloboda je svojom gracioznošću, lepotom i smirenošću ostavila sve poklonike dobrog filma bez teksta, ali na Moniku je ostavila poseban uticaj. 

Trenutno su sve stranice stranih i domaćih medija pune najsvežijih informacija o prestižnom festivalu, a to je Slobodu nateralo da se podseti svog upoznavanja sa Monikom. Sloboda je podelila zajedničku fotografiju, a komentari oduševljenog auditorijuma nisu prestajali da se nižu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading