CECA BOJKOVIĆ OTKRILA ŠOK-STANJE RADE ĐURČIN PRED SMRT! Ovako je provela POSLEDNJE DANE, nije mogla da priča... DA SE NAJEŽIŠ!

Autor:

Zabava

04.09.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne reči Svetlane Cece Bojković o poslednjim momentima Rade Đuričin lede krv u žilama!

CECA BOJKOVIĆ OTKRILA ŠOK-STANJE RADE ĐURČIN PRED SMRT! Ovako je provela POSLEDNJE DANE, nije mogla da priča... DA SE NAJEŽIŠ!

Foto: ATA images

Srpska glumica Rada Đuričin preminula je u 91. godini, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u domaćoj kulturi. Njene uloge će zauvek ostati upamćene, a njeno umetničko nasleđe će živeti kroz vreme.

Proslavljena glumica Svetlana Ceca Bojković, koja je zajedno sa Radom glumila u "Ateljeu 212", oglasila nakon tužne vesti i otkrila da je Đuričinova poslednjih dana bila lošeg zdravlja i da su se nadali da će se izvući, s obzirom na njenu punu životnu energiju. Međutim, do toga, nažalost, nije došlo.

- Nismo bile u kontaktu, ona u zadnjim danima nije bila sposobna za kontaktiranje i komuniciranje, koliko ja znam. Ona je bila mnogo loše, ipak sam se nadala da će se izvući pošto je bila puna životne energije. Nisam verovala da će se sve ovako završiti. Žao mi je, svi smo verovali da će ona premašiti 100. godinu - rekla je Ceca Bojković, prenosi Blic, a zatim dodala i po čemu će pamtiti svoju voljenu koleginicu:

Republika

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Ceca Bojković se oglasila nakon smrti Rade Đuričin

- Ona je sjajno sarađivala sa svim kolegama. Bila je jedna prijatna osoba za rad i druženje. Jako je bila tolerantna i prijatna za sve druge ljude, koji su često bili vrlo različiti.

Podsećanja radi, kako su saopštili iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta, gde je Rada Đuričin bila dugogodišnja članica ansambla, glumica će biti sahranjena u rodnom Vršcu, kako bi se ispunila njena želja.

Republika

Foto: ATA images

Rada Đuričin biće sahranjena u rodnom Vršcu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading