OD KADROVA LUKSUZNE VILE LAZARA RISTOVSKOG ZASTAJE DAH! Tu je odveo 39 godina mlađu devojku, pa zatekao stravičan prizor!

Autor:

Zabava

08.09.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Lazar Ristovski poseduje vlastitu jedrilicu i raskošnu vilu u Crnoj Gori!

OD KADROVA LUKSUZNE VILE LAZARA RISTOVSKOG ZASTAJE DAH! Tu je odveo 39 godina mlađu devojku, pa zatekao stravičan prizor!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/anicalazicofficial

Anica Lazić i Lazar Ristovski

Glumac Lazar Ristovski uživa u luksuznom životu sa svojom partnerkom Anicom Lazić. Njihov dom je luksuzni stan u Beogradu na vodi, dok Ristovski poseduje i raskošnu vilu u Zemunu na Gardošu, koja se ističe bazenom na terasi. Međutim, malo ko zna da ovaj poznati glumac takođe poseduje vilu u Crnoj Gori, u naselju Žukovica, koja takođe ima bazen i pruža predivan pogled na more.

Lazar Ristovski otkriva da najviše voli da provodi letnje dane u svojoj glamuroznoj vili u Crnoj Gori. Osim uživanja u luksuzu svog doma, glumac takođe uživa u plovidbi svojom jedrilicom. Nakon preležane korone, Ristovski je objavio sliku sa svoje jedrilice, ističući da skuplja snagu za potencijalne buduće pobede.

Prošle godine, Anica Lazić je letovala kod Lazara u Crnoj Gori, gde su ih zadesile vremenske nepogode i poplava. Velike količine vode su se slivale kao vodopad i ulazile u vilu, praveći probleme paru. Ovi izazovi su ih testirali, ali su zajedno prebrodili teškoće.

 

 


Lazar Ristovski i Anica Lazić, uprkos izazovima, uživaju u luksuznom životu koji im pružaju njihovi domovi u Beogradu i Crnoj Gori, kao i avanturama na moru sa jedrilicom.

 

 

Britanski tabloid San objavio je nedavno tekst o vezi Lazara Ristovskog i Anice Lazić! Njihova ljubav prevazišla je granice Srbije i zaintrigirala i britansku javnost, a u tekstu na pomenutom portalu naširoko se piše o njihovoj vezi koja zbog velike razlike u godinama izaziva pažnju javnosti. Anica je 39 godina mlađa od Lazara (71), ali ne mari za komentare okoline, što je i glavna okosnica teksta u pomenutom tabloidu.

San na samom početku citira Lazićevu koja kaže da često trpi prozivke zbog njene veze sa 71-godišnjim muškarcem, ali da je to "prava ljubav". Navodi se i da je Anica Ristovskog opisala kao "pobednika", "dobrotvora" i "najvećeg srpskog umetnika".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading