SKINULA SE VIKI MILJKOVIĆ: Jedva OBUZDALA nemirne grudi u MINI BIKINIJU, a tek ovaj detalj da vidite!

Autor:

Zabava

07.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković pokazala zmijsko telo u mini kupaćem!

SKINULA SE VIKI MILJKOVIĆ: Jedva OBUZDALA nemirne grudi u MINI BIKINIJU, a tek ovaj detalj da vidite!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Poznata pevačica Viki Miljković odlučila je da svoje fanove na Instagram profilu obraduje provokativnom fotografijom sa odmora u Turskoj. Na slici, Viki pozira u kupaćem kostimu koji ističe njene obline, a komentari oduševljenja su se samo nizali jedan za drugim.

Viki je svojim izazovnim izgledom na fotografiji iz Turske pokazala da je prava modna ikona i da zna kako da istakne svoju ženstvenost. Njen odabir kupaćeg kostima definitivno je privukao pažnju javnosti i pokrenuo lavinu pozitivnih komentara.

 

 


Ova fotografija nije samo izazvala oduševljenje zbog Vikiinog izgleda, već je istakla i njeno samopouzdanje i stav prema telu. Fanovi su se utrkivali u komentarisanju, iskazujući podršku i divljenje pevačici koja je hrabro pokazala svoju figuru i pozirala sa osmehom na licu.

Osim što je oduševila svoje pratioce provokativnom fotografijom, Viki je svojim odmorom u Turskoj inspirisala mnoge da razmisle o odlasku na sličnu destinaciju. Fotografije prelepih plaža, tirkiznog mora i bogate kulture Turske definitivno su privukle pažnju javnosti i podstakle maštu o letnjim odmorima.

Ova provokativna fotografija samo je još jedan dokaz da je Viki Miljković više od pevačice - ona je ikona stila i samopouzdanja, spremna da inspiriše svoje fanove kako svojim muzičkim, tako i svojim modnim izborima. Njena hrabrost i autentičnost definitivno su osvojile simpatije mnogih, a fotografija iz Turske samo je potvrdila njen status jedne od najzapaženijih javnih ličnosti.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading