IVA ŠTRLJIĆ PIŠE ČETVRTU KNJIGU! Atraktivna glumica se ponovo prepustila svojoj velikoj STRASTI!

Autor:

Zabava

05.09.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U pauzama od snimanja Iva je uspela da napiše književno delo.

IVA ŠTRLJIĆ PIŠE ČETVRTU KNJIGU! Atraktivna glumica se ponovo prepustila svojoj velikoj STRASTI!

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

Iako je njen život veoma dinamičan i ispunjen 12-časovnim snimanjima Iva Štrljić uspeva da se posveti sebi i da radi ono što voli. Strast za pisanjem osetila je davnih dana kada je 2011. izdala svoju prvu knjigu "Nemaš pojma koliko te volim". Dosad je izdala tri romana, a kako je otkrila, uskoro će se na policama knjižara naći i njeno četvrto književno delo.

Ostvarila je zapažen uspeh i stekla poklonike među čitalačkom publikom kojoj se dopao način na koji Iva prenosi na papir svoje emocije, pa su brzo usledila još dva romana - 2013. izdala je "Znam da misliš na mene" i 2016. "Voleti u Beogradu". Svi ovi romani objavljeni su u izdanju "Lagune", a sada je Iva i tu napravila promenu, pa će izdavač njene naredne knjige biti "Službeni glasnik".

 

 

Iako i dalje ne želi da otkriva detalje o radnji svog novog romana sasvim je sigurno da će to biti topla priča prepuna emocija, baš kako smo to navikli od Ive.

Glumica je svojevremeno progvorila o porodičnim odnosima, koji je često predmet znatiželje javnosti. 

Kada govorimo o tom samom početku, o periodima kada sam bila baš mala, ja sam bila dosta vezana za tatu. Imala sam dobar odnos i sa tatom i sa mamom, ali nekako sam bila, pošto je on bio, i sada je, ali smo tada živeli zajedno pa sam to tada intezivnije osećala, dosta šarmantan čovek kog su ljudi voleli, kog su voleli i svi koji su išli sa mnom u razred, ne samo zato što je bio na televiziji pa je bio popularan nego zato što je on bio takav čovek, takav mu je bio karakter - rekla je Iva, pa dodala:

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/ivastrljicofficial

 

- Moj brat je mlađi od mene deset godina, ja sam uvek bila starija sestra i strašno sam vezana za svog brata, ali imam jednu odgovornost koju možda nemaju svi. Ja sam na primer kada njemu ne ide, kada mu nije dobro, kada ima neki problem, uvek sam se osećala ja iz nepoznatog razoga pomalo krivom. Tokom tog razvoda sam možda preuzela pomalo i ulogu roditelja zato što sam starija sestra, zato što sam dosta starija sesta... Ja se sa njim nisam nikada posvađala - rekla je Iva.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading