IVA ŠTRLJIĆ U DRUŠTVU SRPSKOG OLIMPIJCA! Glumica blista pored slavnog KOŠARKAŠA, uputila mu POSEBNE REČI!

Autor:

Zabava

13.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularan dočeg srpskih sportista, koji su osvojili medalje na Olimpijskim igrama u Parizu, nisu propustile ni poznate ličnosti.

IVA ŠTRLJIĆ U DRUŠTVU SRPSKOG OLIMPIJCA! Glumica blista pored slavnog KOŠARKAŠA, uputila mu POSEBNE REČI!

Foto: ATA Images

Dan nakon što je Srbija dočekala svoje olimpijce ispred Skupštine grada Beograda, glumica Iva Štljić objavila je fotografiju na kojoj je u društvu košarkaša Nikole Jokića. Među više desetina hiljada ljudi koji su pozdravili srpske sportiste po povratku sa Olimpijskih igara u Parizu bila je i Iva, koja je iskoristila priliku da se fotografiše sa slavnim sportistom, koji je sa svojim timom doneo našoj zemlji bronzanu medalju.

Glumica je blistala u elegantnoj kombinaciji pored Nikole Jokića, kojem je posvetila objavu na društvrenim mrežama i uputila mu posebne reči.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/ivastrljicofficial

 

- Pored svih njegovih sportskih uspeha izuzetno cenim i njegov odnos prema porodici i onoj najlepšoj jednostavnosti života koju često umemo da zaboravimo - napisala je Iva.

Glumica se na dočeku srpskih sportista pojavila sva u belom i još jednom pokazala da je dama od stila. Iako je veoma angažovana glumica i često snima i po 12 sati dnevno, Iva uvek pronalazi način da se brine o svom fizičkom izgledu i da u svakoj situaciji izgleda lepo. Tako je patentirala "kaldrma fitnes", pa Beograđani često mogu videti Ivu kako pešači ulicama prestonice.

Štljićeva je nedavno doživela strašnu povredu na snimanju kada je pala i slomila obe ruke, a na jednom gradskom događaju progovorila je o teškom periodu koji je prebrodila.

Republika

Foto: ataimages

 

Meni se život nije promenio, nisam dala da se promeni, odmah sam počela da radim, čak i kada sam bila izranjivana, ja volim svoj posao, nisam uživala kod kuće, volim da radim - rekla je Iva, pa nastavila:

- Da li me je ojačala ta situacija? Ne mogu da kažem da me je ojačala, ali mi je pokazala da to nešto može da ga dogodi u životu, pa da život ne ide tempom kojim želim da ide. Ja sam rekla da ako treba, ja ću sa gipsom da snimam. I u tim okolnostima sam gledala da sve radim sama, kako sam ja izvodila koreografije, ali nekako sam to uspevala. Ja sam vaspitavana da stvarno budem samostalna, da imam tu veštinu da se sama snađem, ali sam primetila da ne volim kada sam nervozna. Ja sam se trudila da i u toj situaciji, budem lepo raspoložena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading