POPULARNI GLUMAC HITNO PRIMLJEN U BOLNICU! Oglasio se na mrežama i zabrinuo sve DRAMATIČNOM porukom!

Autor:

Zabava

03.09.2024

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Stojković je objavio na Instagramu da je hitno primljen u bolnicu "Dr Dragiša Mišović".

POPULARNI GLUMAC HITNO PRIMLJEN U BOLNICU! Oglasio se na mrežama i zabrinuo sve DRAMATIČNOM porukom!

Foto: printscreen/instagram.com/djole_kordelion

Popularni glumac Đorđe Stojković hitno je primljen na bolničko lečenje zbog iznenadnih zdravstvenih problema. On se oglasio na Instragramu i otkrio zbog čega leži u KBC "Dr Dragiša Mišović" u Beogradu.

Đorđe se oglasio na Instagramu povodom prvog dana školske godine, fotkom iz bolničke postelje, a onda otkrio da je dobio jake bolove zbog peska u bubregu.

- Nekome dete danas pošlo u prvi razred, a nekome pesak iz bubrega. Srećan polazak u prvi razred. Šalu na stranu. Želim ovom prilikom da pohvalim predivne doktore i medicinsko osoblje koji svojom revnošću, ljubavlju, brigom i profesionalnošću čine da se pacijenti zaista osećaju sigurno i bezbrižno u ovoj ustanovi. Još jednom svaka vam čast - napisao je glumac.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/djole_kordelion

 

 

Podsetimo, glumac koji se proslavio ulogom u seriji "Vojna akademija" otvoreno je govorio o problemima sa kojima se suočavao i teškoj borbi za potomstvo

- U jednom trenutku rekli smo da ako ne budemo uspeli da dobijemo svoje, možemo i da usvojimo dete, da neko malo biće koje je ostavljeno i neželjeno postane željeno. Mnogi muškarci se, iz straha šta će reći okolina, ne odlučuju čak ni da odu kod lekara na pregled, što je ogroman problem, posebno ukoliko su mlađi. I mene je, dok sam išao na testiranja i pretrage, sve to ubijalo u pojam, osećao sam se loše jer sam muško po liku i rođenju, a nisam pošto ne mogu da napravim dete - dodao je glumac, koji je u srećnom braku u kojem je dobio sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading