GOCA TRŽAN UHVAĆENA U ŠVALERACIJI?! Pevačica iznela šok-detalje koleginici, sve isplivalo na videlo!

Autor:

Zabava

03.09.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružica je ispričala kako se Goca nabacivala njenom suprugu, te je otkrila nekoliko neobičnih situacija koje su se dogodile pre dve decenije.

GOCA TRŽAN UHVAĆENA U ŠVALERACIJI?! Pevačica iznela šok-detalje koleginici, sve isplivalo na videlo!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Goca Tržan

Pevačica Ružica Čavić nedavno je otkrila javnosti zanimljive detalje o svojim susretima sa koleginicom Gocom Tržan, koji su se dogodili pre nekoliko godina. Ružica je ispričala kako se Goca nabacivala njenom suprugu, te je otkrila nekoliko neobičnih situacija koje su se dogodile pre dve decenije.

 

Foto: ST/Tamara Pavišić

Goca Tržan

 

 

Ružica je u emisiji otkrila da joj je Goca prišla i pohvalila njenog supruga, nazivajući ga "dobrim frajerom". Ova situacija se ponavljala, a čak je i predsednik Saša Milošević Mare bio svedok jednog od tih susreta.

Foto: Jutjub printskrin

Ružica Čavić

 

Nakon nekoliko Gocinih pohvala, Ružica je morala intervenisati. Ovaj neobičan događaj ostavio je prisutne u čudu, ali je Goca sa osmehom potvrdila istinitost ove priče.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Goca Tržan

 

- Prišla mi je (Goca) i rekla mi kako je moj muž dobar frajer - objasnila je tada ona, a Jednoj situaciji svedočio je i predsednik Saša Milošević Mare: 

Foto: Printscreen/K1 TV, Yotube/printscreen

Goca Tržan i Raša Novaković

 

 Prođe neko vreme, ona opet prilazi i govori mi kako mi je muž dobar frajer. Treći put prilazi, a ja joj kažem: „Goco, moj muž“. Posle toga Mare i ja nagovaramo mog supruga Nenada da se pridruži Gocinom bendu. Jedva je pristao a Mare meni kaže: „I ti njega puštaš kod Goce“. Naravno, odmah sam krenula za njim da ga vratim.

Inače, Goca je već duže vreme u skladnom braku sa Radomirom Novakovićem Rašom, sa kojim je dugo htela da dobije dete putem vantelesne oplodnje. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading