POPULARNI GLUMCI U KAFANI ZAPEVALI IZ SVEG GLASA! Snimak iz provoda zapalio mreže! Evo šta rade kad nisu na crvenom tepihu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.08.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj poznatih imena okupio se na Filmskim susretima u Nišu, a Andrija Milošević otkrio kako protiče druženje nakon festivalskog dana.

POPULARNI GLUMCI U KAFANI ZAPEVALI IZ SVEG GLASA! Snimak iz provoda zapalio mreže! Evo šta rade kad nisu na crvenom tepihu! (VIDEO)

Foto: Foto printskrin/youtube.com/andrijamilosevic_official

Andrija Milošević i Petar Benčina

Festivalska atmosfera u Nišu uveliko vlada budući da su u toku 59. Filmski susreti na kojima su se okupili najpoznatiji srpski glumci i poklonili publici. Novi umetnički direktor Filmskih susreta u Nišu glumac Andrija Milošević objavio je snimak iz provoda i pokazao kako se glumci opuštaju nakon crvenog tepiha. Dok publika na festivalu uživa u projekcijama popularnih filmova glumci se zabavljaju uz dobru hranu i poneku čašicu žestine.

Snimak iz kafane koji je osvanuo na Instagram profilu Andrije Miloševića "zapalio" je mreže i izazvao lavinu komentara, a na njemu se vidi kako popularni komičar peva iz sveg glasa zajedno sa Petrom Benčinom, koji je nedavno dobio treće dete sa glumicom Tamarom Dragičević. U društvu je bio i Nenad Heraković.

 

 

Naslovi koji su zaokupili pažnju javnosti, poput "Nedelje", "Čuvara formule", "Ruskog konzula" i "Heroja Halijarda" našli su se na programu festivala, pa su mnoga poznata imena prošetala crvenim tepihom. 

Na ovom festivalu premijeru je imao i film "Megdan: Između vode i vatre" scenariste i producenta Alekse Balaševića, a poslednje večeri će biti prikazani filmovi "Jorgovani" i "Radnička klasa ide u pakao".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Prve večeri Festivala nagrada "Pavle Vuisić"; za izuzetan doprinos umetnosti glume u domaćem filmu dodeljena je Svetozaru Cvetkoviću. Osim Cvetkoviću, ita nagrada posthumno je dodeljena Žarku Lauševiću (1960-2023), kojem će biti posvećen i okrugli sto u okviru pratećeg programa Filmskih susreta.

Bogat prateći program uključuje promocije knjiga, razgovore sa glumcima, izložbe kao i projekciju dokumentarnog filma "Maksa - od šibicara do kralja", posvećen tragično stadalom glumcu Draganu Maksimoviću. Premijerno će biti prikazan i dokumentarni film o Mirjani Karanović reditelja Darka Lungulova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading