"POVAMPIRILA SAM SE!": Poznata glumica otkrila TAJNU "Otpisanih" staru POLA VEKA!

Autor:

Zabava

29.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Digitalno obnovljena serija "Otpisani" počinje da se prikazuje na Javnom servisu.

"POVAMPIRILA SAM SE!": Poznata glumica otkrila TAJNU "Otpisanih" staru POLA VEKA!

Foto: Foto printskrin/youtube.com/RTS prikazuje

Kultna jugoslovenska televizijska serija "Otpisani", snimana između 1974. i 1975. godine u produkciji Televizije Beograd od večeras je ponovo na malim ekranima. Ovog puta, digitalno obnovljena serija četvrtkom od 22 časa emitovaće se na Prvom programu RTS, a kroz 13 epizoda gledaoci će se prisetiti avantura mladih ilegalaca u okupiranom Beogradu tokom Drugog svetskog rata. Ulogu Dragane tumačila je Zlata Numanagić, koja je posle 50 godina otkrila najveću tajnu "Otpisanih".

Zlata je igrala skojevku Draganu, a zanimljivo je da je u nastavku serije "Povratak otpisanih" igrala sekretaricu Seku, sa upečatljivim šeširom.

Foto: ATA Images

Zlata Numanagić

To jeste bila glavna uloga u seriji, ali objektivno, ja nemam ni dve strane teksta da kažem, ako imam i toliko. Prvih nedelju dana emitovanja imali smo čak nekoliko stotina hiljada gledalaca, što je bilo neverovatno za jedan domaći serijal. Zaista veliki uspeh. Evo, i sad kad repriziraju “Otpisane”, kraljevski se zabavljam gledajući. Užasno mi je zabavno da gledam, iako sam igrala u oba dela. Prvi “Otpisani” su snimani crno-belo i nije se nadalo nastavku snimanja, pa su me ubili. E, posle su me “povampirili”, jer stvarno nije bilo važno. Serija je bila toliko gledana da smo napravili da sam bila samo ranjena. U svakom slučaju, jedno predivno iskustvo - izjavila je glumica za Blic.

Glavne uloge u seriji igraju Voja Brajović, Dragan Nikolić, Predrag Miki Manojlović, Čedomir Petrović, Aleksandar Berček, Stevo Žigon, Rade Marković...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading