SAZNAJEMO! Evo kada ćemo gledati NOVE EPIZODE omiljene "RADIO MILEVE"! Glavna junakinja priprema sopstvenu SAHRANU!

Autor:

Zabava

28.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledaoci u Srbiji zabavljaće se uz nove zavrzlame poznatih likova iz Rankeove 12.

SAZNAJEMO! Evo kada ćemo gledati NOVE EPIZODE omiljene "RADIO MILEVE"! Glavna junakinja priprema sopstvenu SAHRANU!

Foto: Foto RTS

Humoristička serija "Radio Mileva" oduševila je gledaoce svih generacija životnim pričama iz komšiluka, živopisnim likovima i zanimljivim zapletima, pa se u Srbiji s nestrpljenjem iščekuje emitovanje pete sezone.

U međuvremenu, kao svojevrsna uvertira u petu sezonu "Radio Mileve" koja će biti ispunjena smehom i dobrom zabavom, na Javnom servisu u repriznom emitovanju gledamo kultnu "Belu lađu". Kako saznaje Republika, čim se putem malih ekrana nakon 90 epizoda "Bele lađe" (večeras gledamo 11. epizodu) oprostimo od Srećka Šojića pozdravićemo Milevu Majstorović! A onda sledi novh 40 epizoda "Radio Mileve", koje će ispuniti jesenju programsku šemu RTS-a.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Mickey CH

 

Za ulogu Mileve Majstorović glumica Olga Odanović dobila je i nagradu Srce Sarajeva na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu.

"Radio Mileva" mi uvek izmami osmeh. Za uspeh serije krivac je to što smo postali jedna velika porodica. Mislim da publika i voli ovu seriju jer su to prizori iz života koje sami prepoznaju - rekla je Olga i dodala:

- Stvarno sam srećna, ovo se retko dešava u životu da dobijete jedan tako veliki zadatak na ovako dug vremenski period. Srećna sam što nas ova serija vraća u vreme ljubavi, iskrenosti i plemenitosti. Ovde su svi dobri ljudi u zgradi u Rankeovoj 12 i ta dobrota nas je nekako uzela pod svoje.

Republika

Foto: Foto RTS

 

Snimanje je završeno u aprilu ove godine i spremno je 40 novih epizoda u kojima ćemo videti neke nove likove. U poslednjoj epizodi četvrte sezone, Mileva pravi spisak ko treba da dođe, a ko nije poželjan na njenoj sahrani. Međutim, energična i samouverena penzionerka nastaviće da nas zasmejava i iznenađuje u petoj sezoni, zajedno sa svojom porodicom i živopisnim komšijama iz Rankeove 12.

- Mileva je sublimacija komedije i toplih poruka, porodične priče i zaboravljenih vrednosti. Propagira lepe životne stvari koje smo zaboravili - rekao je glumac Nikola Kojo, dok Anđelka Prpić naglašava da su na snimanjima svi kao porodica.

Republika

Foto: Foto RTS

 


- Svi smo jedna velika porodica, bez obzira na zadatke koje nosimo. Ima tu i napornih, celodnevnih snimanja, pogotovo za stalne likove, ali ta atmosfera šire porodice se prenosi preko kamere do gledalaca - istakla je glumica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading