NASTAVAK "CRNE SVADBE" STIŽE NA JESEN! Evo šta su nam glumci rekli o popularnoj seriji! OVO SU NOVI LIKOVI!

Autor:

Zabava

10.07.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U drugoj sezoni "Crne svadbe", kako saznajemo, produbljuje se sukob između sila svetlosti i tame.

NASTAVAK "CRNE SVADBE" STIŽE NA JESEN! Evo šta su nam glumci rekli o popularnoj seriji! OVO SU NOVI LIKOVI!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA images, Youtube/Printscreen

Borba dobra i zla, vlaški običaji, ritualna ubistva i misteriozni likovi obeležiće nastavak serije "Crna svadba" u režiji Nemanje Ćipranića, koja će premijerno biti prikazana na jesen. Glavni likovi ostaju isti - Jelena Đokić u ulozi Nataše, Uliks Fehmiu kao pripadnik BIA Petar Ćirić i Nikola Kojo kao inspektor Bane Tomić, dok se u priči pojavljuju i mnogi novi junaci.

Tu su i Borka Tomović, koja je "zakuvala" celu priču na samom kraju prve sezone otkrivši da njena junakinja Vesna zapravo stoji iza sveg zla. Tek u velikom finalu ona se prikazala u pravom svetlu i to na tronu kao Crni kapetan. 

Od glumačke ekipe pokušali smo da saznamo više detalja o drugoj sezoni hit serije, pa nam je Borka nedavno rekla da o samoj radnji serije u nastavku ne može da govori, ali da publiku očekuje mnogo uzbuđenja.

 

 

- Mogu da kažem samo to da će se prikazivati na jesen, a do tada ne mogu ništa da govorim. Svakako uloga u "Crnoj svadbi" je za mene bila veliki glumački izazov i ovu ulogu sam prihvatila sa velikim zadovoljstvom i uživanjem - rekla nam je glumica.

S obzirom na to da se ispostavilo da je njena Vesna zapravo najveći negativac u "Crnoj svadbi", što ama baš niko nije mogao da nasluti, Borku smo pitali koliko joj je bilo izazovno i uzbudljivo da dočara negativca.

- Važno je da mi, kao glumci, ne osuđujemo te antijunake koje igramo. Trudila sam se da razumem Vesnu i da otkrijem šta ih je nateralo da radi neke stvari drugima. U ličnoj boli takvih likova glumci pronalaze inspiraciju za ono što igraju - objašnjava glumica.

Jelena Stupljanin se vraća ulozi Danijele, supruge inspektora Igora Blagojevića (Nebojša Milovanović) koja je stupila u preljubnički odnos s njegovim kolegom Banetom Tomićem. Strastvene scene s Nikolom Kojom bile su izuzetno zapažene, a Jelena je rekla za Republiku da se izuzetno radovala povratku na set.

Republika

Foto: Foto youtube.com/printscreen/RTS

 

- Serije koje su meni privukle pažnju su "Kljun" sa Ivanom Vuković u glavnoj ulozi i svima omiljena "Crna svadba", koju sam i ja snimala. "Crnu svadbu" jako volim! Nažalost, nikakve detalje ne mogu da vam otkrijem jer sam potpisala ugovor, ali kad serija počne da se prikazuje moći ćemo više da govorimo o tome - rekla nam je glumica.

Uloge u drugoj sezoni igraju i Ivan Zablaćanski, Dara Džokić, Andrej Jemcov, Ivan Marković, Ana Aleksander, Miodrag Krstović, Dragan Mićanović, Monika Romić, Petar Strugar, Jelena Stupljanin, Nenad Stojmenović, Ana Lečić, Sonja Vukićević, Anastasija Đurović, Zoran Cvijanović, Svetozar Cvetković, Joakim Tasić, Ana Sofrenović, Andrija Kuzmanović, Bojan Dimitrijević, Milutin Milošević i mnogi drugi.

Ipak, glavni među njima je Zlatan Vidović, koji u nastavku ima jednu od ključnih uloga. Kokntaktirali smo sa glumcem, koji je otkrio više detalja o svom liku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Pre svega, mnogo se radujem što sam postao deo ove odlične serije, koja je postigla regionalni uspeh. Igram sveštenika Jovana, koji pokušava da se bori protiv sila zla i na tom putu nailazi na razna iskušenja i prepreke. Drago mi je što se reditelj Nemanja Ćipranić odlučio baš za mene da igram tu zaista važnu i veliku ulogu - rekao je glumac za Republiku i dodao će druga sezona biti još bolja i uzbudljivija.

- Jedva čekam da publika vidi sve ovo što smo uradili. Ovaj scenario jedan je od najboljih koji sam pročitao u poslednje vreme - dodao je Vidović.

Republika

Foto: Firefly productions

 

Druga sezona ima 10 epizoda, a dok Petar (Uliks Fehmiju) istražuje seriju bizarnih samoubistava tinejdžera, povezanih sa kultom Crna ruža, videćemo da je Nataša (Jelena Đokić) postala monahinju. Ona zajedno sa sveštenikom Jovanom (Zlatan Vidović), bivšim inspektorom Banetom Tomićem i inspektorom Tajne službe Petrom Ćirićem, udružuje snage kako bi savladali demonsku legiju i sprečili ih da zauzmu svet uz pomoć moćne relikvije - crne ruke koja je pripadala Crnom Vojvodi. 

Tragovi koji vode do ruke Crnog Vojvode ostavljeni su u klasičnim delima srpskih umetnika koje svi poznaju. Njihove slike kriju u sebi tajne koje mogu uticati na sudbinu ljudske rase na planeti. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading