OLGA ODANOVIĆ SE RASPLAKALA USRED EMISIJE! Na pomen njegovog imena se potpuno SLOMILA: "Mnogo toga se promenilo otkad nije tu!"

Autor:

Zabava

09.08.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica se prisetila velikog reditelja Jagoša Markovića, koji nas je napustio 22. septembra 2023. godine.

OLGA ODANOVIĆ SE RASPLAKALA USRED EMISIJE! Na pomen njegovog imena se potpuno SLOMILA: "Mnogo toga se promenilo otkad nije tu!"

Foto: Printscreen Youtube.com/K1

Olga Odanović

Srpska glumica Olga Odanović, koja je ostvarila mnogobrojne uloge u pozorištu, na filmu i televiziji, prisetila se dragog kolege i prijatelja Jagoša Markovića i tom prilikom se rasplakala usred televizijskog gostovanja. Ona je nedavno s velikim poštovanjem govorila o čuvenom pozorišnom reditelju, koji je preminuo 22. septmebra 2023. godine, a suze su samo navirale.

Njegova iznenadna smrt duboko je potresla slavnu glumicu, kao i celokupnu srpsku javnost.

Moram da kažem da se mnogo toga promenilo otkako on nije tu. Više pozorište nije ono što je meni bilo - rekla je Olga i drhtavim glasom s očima punim suza dodala:

- Uvek zaplačem kada je Jagoš Marković u pitanju i hvala mu na tome što je naučio - rekla je Olga Odanović gostujući u emisiji na K1.

Budući da je bila veoma potresena voditeljka je prišla glumici i držala je za ruku. 

- Njegove prestave i dan-danas, i dok je bio sa nama ovde, vi ne možete da nađete kartu za Jagoševu predstavu. On je bio majstor da izazove emociju u glumcima. Nije me nikada stid da pokažem emociju. Ljudi se danas stide. Sputavaju se, to sve negde ostaje unutra, prvo to nije zdravo. Uopšte nije zdravo - rekla je Odanovićeva, pa nastavila:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukić

 

- Zašto nekome ne pokazati da ga volite, da ti neko nedostaje, da ti je neka praznina, zašto da to evo ja danas ne podelim sa vama, jer sam danas tu sa vama - zaključila je čuvena dramska umetnica.

Jagoš Marković počiva u Aleji zasluđnih građana na Novom groblju u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading