OKRENULA LEĐA KAMERI... Jelisaveta Orašanin ponovo PROVOCIRA fotografijama s letovanja! OVO JOŠ NISMO VIDELI! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna glumica se ponovo pohvalila svojim izgledom.

OKRENULA LEĐA KAMERI... Jelisaveta Orašanin ponovo PROVOCIRA fotografijama s letovanja! OVO JOŠ NISMO VIDELI! (FOTO)

Foto: instagram.com/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin poznata je po provokativnim fotografijama na društvenim mrežama gde svakodnevno deli sa pratiocima trenutke svoje intime. Tako ne prođe dan da Jelisaveta ne objavi neku svoju atraktivnu fotografiju. Ali budući da izgleda kao avion nikada ne može da dosadi! Sada se ponovo pohvalila svojom zanosnom figurom.

Jelisaveta, koja trenutno boravi u Italiji i uživa u lepotama ostrva Kapri, objavila je niz fotografija sa putovanja na kojima pozira u belom topu koji joj ističe grudi. A pošto smo na Jelisavetine grudi već navikli posebnu pažnju privukao je njen snimak iz bazena, gde je okrenula leđa kameri i pokazala pozadinu u minijaturnom bikiniju.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/jagodenamagli

 

Iako nikada nije javno govorila o estetskim operacijama u medijima se pojavila informacija da je supruga košarkaša Miloša Teodosića korigovala grudi, usne, jagodice, te da je koristila botoks.

- Operacija je bila još pre nekoliko meseci, pa je usledio period oporavka. Jedva je čekala da pokaže nove grudi, pa je očekivala da će slika koju je podelila na društvenim mrežama pokrenuti različite komentare. Nije htela da preteruje, već je korigovala grudi u skladu s građom - pričao je dobro obavešteni izvor za domaće medije.

 

 

Njene objave na Instagramu privlače veliku pažnju, pa tako glumica svakodnevno dobija pohvale na račun izgleda.

Glumica redovno trenira i vodi računa o ishrani, što se jasno vidi na svakom deliću njegog tela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading