JELISAVETA ORAŠANIN POKAZALA CICE! Smelo pozirala bez brushaltera, a BRADAVICE bodu oči! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je vrelim izdanjem podigla temperaturu.

JELISAVETA ORAŠANIN POKAZALA CICE! Smelo pozirala bez brushaltera, a BRADAVICE bodu oči! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jelisaveta Orašanin

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin još jednom je podigla temperaturu vrelim fotografijama na društvenim mrežama. Supruga košarkaša Miloša Teodosića ponosna je na svoj izgled, pa gotovo svakodnevno objavljuje izazovne fotografije, a ovog puta otišla je korak dalje, budući da je pozirala bez brushaltera.

Na njenom Instagram profilu osvanuo je snimak iz lifta na kojem Jelisaveta pozira u kratkoj majici, koja otkriva njen savršen stomak, a ispod se ocrtavaju bradavice.

Inače, i ona se podvrgla estetskim operacijama, uključujući silikonske implantate u grudima i to, kako se pisalo, 300 kubika.

Osim toga, glumica je korigovala i usne, jagodice i koristila botoks, prenosili su domaći mediji.

Operacija je bila još pre nekoliko meseci, pa je usledio period oporavka. Jedva je čekala da pokaže nove grudi, pa je očekivala da će slika koju je podelila na društvenim mrežama pokrenuti različite komentare. Nije htela da preteruje, već je korigovala grudi u skladu s građom - pričao je dobro obavešteni izvor za domaće medije.

Foto: instagram.com/jagodenamagli

 

Podsećanja radi, iako su pojedini mediji preneli informaciju da se bračni par Teodosić razvodi, o tome nema ni govora, a kako oboje dele ljubav prema putovanjima, lepa Jelisaveta i Teo su presekli, te doneli odluku da će nakon poslovnih obaveza uživati na Crnogorskom primorju, ali i na obali Italije. Glumica je nedavno delila na društvenim mrežama fotografije s letovanja i pokazala kako uživa sa naslednicima. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading