JELENA KARLEUŠA SE SKAMENILA OD ŠOKA! Ovakav potez na svoj rođendan pevačica nije očekivala - HITNO SE OGLASILA!

Autor:

Zabava

17.08.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je samo jednu veliku želju na ovaj svečani dan!

JELENA KARLEUŠA SE SKAMENILA OD ŠOKA! Ovakav potez na svoj rođendan pevačica nije očekivala - HITNO SE OGLASILA!

Foto: printscreen/happytv

Karleuša

Muzička zvezda Jelena Karleuša danas slavi svoj 46. rođendan, a mnogi se slažu da nikada nije izgledala bolje. Pevačica, koja je rođena 17. avgusta 1978. godine u Beogradu, primila je brojne čestitke od prijatelja i obožavalaca, koje je počela da deli na društvenoj mreži Instagram.

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša

Jedna od najistaknutijih čestitki stigla je od udruženja koje se bavi napuštenim životinjama, što nije iznenađujuće s obzirom na to da je Jelena poznata po svojoj ljubavi prema životinjama. Transparent sa čestitkom bio je jasno istaknut, a iovaj čin je pevačicu posebno dotakao:

- Srećan ti rođendan, Jelena! Hvala što si uz nas - napisalaje predstavnica pomenutog udruženja na ogromnom transparentu.

Iako može sebi priuštiti gotovo sve što poželi, Jelena je naglasila šta stvarno želi za svoj rođendan. Ona je izrazila želju da svi koji je vole učine jedno dobro delo za životinje.

Foto: instagram.com/karleusastar

Čestitka

- Moja rođendanska želja je da svako ko me voli učini jedno dobro delo i pomogne životinjama! Domaćim, divljim, napusštenim, nesrećnim... eto, to je sve što ja želim i što će me učiniti srećnom - rekla je pevačica, čime je dotakla srca čitavog auditorijuma.

Svi već dobro znaju za slučaj kada je pevačica spasila psa, kom su se jedva izborili za život, a koji sada živi kao kralj u njenom domu. Jelena mu je dala ime Alfa, a ljubimac Alfa je potom dobio i pojačanje. U njen dom se uselio i Alfin brat, koji je prethodno bio u azilu i niko nije želeo da ga usvoji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading