POČELO GLASANJE ZA NAJBOLJE BRKOVE SRBIJE! Radoš Bajić u stilu Radašina FAVORIT, a ON mu je glavni RIVAL!

Autor:

Zabava

05.08.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo ko je još u konkurenciji.

POČELO GLASANJE ZA NAJBOLJE BRKOVE SRBIJE! Radoš Bajić u stilu Radašina FAVORIT, a ON mu je glavni RIVAL!

Foto: Creator Studios

Cenjeni glumac, reditelj i scenarista Radoš Bajić smislio je način da zabavi sebe i druge, te je pokrenuo glasanje za najbolje brkove Srbije. On trenutno uživa na letovanju s unukom, pa je poželeo da sazna ko, prema mišljenju njegovih pratilaca na Instagramu, ima najbolje brkove u našoj zemlji.

- I tako... "Ispod palme na obali mora" - napisao je Bajić, pa dodao:

- Vreme je odmora. Zašto ne bismo malo odmorili dušu? Zašto se ne bismo malo zanimali i zabavili? Ajmo, jedno glasanje: za najbolje brkove Srbije? Vreme - sad".

 

 

U komentarima Bajićevi pratioci su se saglasili da Radašin, kultni lik iz serije "Selo gori, a baba se češlja", ima najbolje brkove, a u konkurenciji su, prema mišljenju Radoševih pratilaca, Lazar Ristovski i Željko Samardžić.

Tvorac kultne serije "Selo gori, a baba se češlja" Radoš Bajić oglasio se na svom Instagram profilu i otkrio da je konačno posle više od dve decenije otišao na more. Cenjeni reditelj, glumac i scenarista odabrao je da s unukom uživa na Jadranu, a sada se javio iz Pirana, grada u Sloveniji.

- Zaboravio sam da je more slano. Više od jedne decenije nisam bio na odmoru. Ne snimam ništa već drugu godinu, pa je moj unuk Aleksandar odlučio da me odvede sedam dana na Jadran. Iskreno - lepo nam je, njemu s dedom, a meni što sam to dočekao - napisao je Bajić, a potom dobio predlog od jednog pratioca na Instagram da u Piranu poseti Pomorski muzej, u kome se nalazi uniforma Sergeja Mašere, o kojem bi mogao da snimi seriju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading